Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94429

MVT - Multiteenment


Cabyon

815 bezichtigingen

MokerGayMultiteenment_zps7c1108c4.png

Deze rubriek had heel wat voeten in de aarde.. uh is geschreven door de redactie!

Muziek staat genoeg in de spotlights. Over film worden ook genoeg woorden op papier gezet en alles omtrent TV is overbodig om over te schrijven, omdat iedereen zich daar bijna elke avond als een slaaf aan vergaapt.

Maar er is iets wat niet genoeg in de schijnwerpers staat, vinden wij. Iets waar vaker over geschreven moet worden. Het klinkt misschien raar, maar het zijn tenen. Onmisbaar op elke voet en helpt erg bij het bereiken van een door jou gesteld doel als je de benenwagen wil gebruiken.

Daarom hebben we hier een aantal opties voor jou om je tenen te entertenen. Makkelijk, snel en het bespaart je heel wat handwerk. Laten we me-teen beginnen!

Toezi-methode

Deze methode is een van de beruchtste, doch leukste van allen die ik hier opnoem. Francesco Toezi kwam op een warme zomerdag een keer op het idee om zijn tenen door de heg van zijn buurman uit te steken, die de heg op dat moment aan het knippen was met een heggenschaar.

Toezi vond het helemaal geweldig, buurman daarentegen wat minder. Hij kon 4 afgeknipte tenen opruimen. Maar Francesco was daar niet rouwig om. Volgens hem was het een perfect voorbeeld van 'Di belissimo mondi di futti perfecti'.

Zehneman style

Deze 'style' is vernoemd naar meneer Zehneman. Hij toog een dag naar het plaatselijke welnesscenter om een verzorgende behandeling te ondergaan die bestond uit visjes die aan je voeten eelt wegeten; de beste heer vond dat altijd zeer aangenaam.

Maar uitgerekend vandaag was de oude man zijn varifocale bril vergeten, en zag hij een andere bak water aan voor de bak waarin hij zijn voeten voor die verzorging in moest steken. In plaats daarvan stak hij zijn stinkvoeten in die bak met piranha's die op dat moment gevoerd werden. Hij genoot ervan, totdat hij een afgrijselijke pijn ervoer in zijn grote teen. In een manoeuvre die voor zijn leeftijd als een bijzonder snelle reflex kan worden beschouwd, trok hij zijn voeten uit de bak en bekeek de schade. Die viel gelukkig nog mee, waardoor de beste man je dit gedoe hartelijk kan aanbevelen.

Stynkefoete massage

Tenslotte een product van eigen bodem. Janbertpietklaas-Henk Stynkefoete bedacht aan het eind van de zeventiende eeuw een soort massage voor je voeten: je voeten leggen in een ruimte vol ontzettende stinkkazen. Door de gunstige werking van de koolstofhydropentaoxidenonsense in de kazen wordt de huid van de voeten aanmerkelijk schoner, maar gaat niet bepaald lekkerder ruiken.

Nadat het eerst een ontzettende trend werd in de Nederlanden, raakte het daarna vreselijk uit de mode omdat naar verluid Willem van Oranje niet gestorven is aan de schoten van Balthasar Gerards, maar luttele seconden eerder aan diens enorme stinkvoeten. De massage raakte vergeten en stierf een geheimzinnige dood. Een dood met een luchtje, zullen we maar zeggen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...