Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94418

Cabyon

1268 bezichtigingen

MokerGayTegenpret_zpse9352bb5.png

Iemand van de redactie heeft door deze rubriek lekker zijn woede kunnen wegschrijven!

Let's face it: GTA V wordt ronduit KUDT. Waarom? Ach man, dat weet je zelf wel. Kijk maar is naar die trailers. Je wordt belazerd waar je bijstaat, potverdomme. Dit is al de ZOVEELSTE keer dat Rockstar ons in het ootje gaat nemen, en IEDEREEN op deze knullige website gelooft het nog ook. Nee, wij hebben duidelijk geen zin in V. Daarom presenteren wij een rubriek waarin wij onze woede kunnen uiten: Tegenpret. Leest u even mee?

Patricia Paay

Net zoals Patricia Paay is deze rubriek overbodig, maar dat weerhoudt ons er niet van om wat feitjes uit de doeken te doen. Want Joriz is duidelijk illuminati! Hij bewerkt screens zodanig dat je denkt dat het een 'fantastische en wervelende gameplayervaring' wordt. Ha, NEE dus. En waarom? Neem als voorbeeld deze screen.

5bRvFHQ.jpg

Nadat we het allemaal even helemaal te gek vonden dat we weer ritjes konden gaan maken in die technische labiele helikopters en even ons lading dropten op deze screenshots, kan ik je gerust vertellen dat je gewoon alle hoop moet laten varen. Je gaat niet in een helikopter vliegen, echt niet. Kijk goed naar linksonder, daar zie je nu duidelijk niets. Maar..

BC3KrHV.jpg

Op deze foto is duidelijk te zien dat óf Joriz óf Rockstar met ons zit te dollen? Dit is gewoon oplichting, je gaat helemaal niet vliegen. Het is overduidelijk te zien dat iemand hier die helikopter op afstand bestuurt en dat dus niemand erin zit. Niet overtuigd? Na de volgende schokkende onthulling vast en zeker WEL!

Belazerd

Michael kijkt hier een beetje om zich heen of-ie nog chickies kan scoren denk ik, maar nee. Maar dat is eigenlijk helemaal NIET wat hij aan het doen is? Wat dan wel? Tja, dat is weer eens vakkundig weggegumd. Via ons speciale Boel-Sjit©® programma hebben wij de originele afbeelding in eer weten te herstellen.

g6X7fvj.jpg

Gemanipuleerd

LiqEZ78.jpg

Origineel

HET bewijs dat de Hot Coffee Mod aanwezig is in GTA V! Dus PatrickW, annuleer je pre-order maar want in V gaat TOTAAL geen uitdaging zitten, dat zie je toch ook wel? Mensen mensen, dat wij hier al meer dan een jaar helemaal door bevangen zijn. Wat een muggenzifterij. O, wat. Nóg niet overtuigd? 't Is wat met jou! Nog EEN overduidelijk bewijsstuk dan, dan moet je je oordeel toch wel kunnen vellen?

SCHOKKEND!!!

Zie deze screenshot. Het lijkt alsof Trevor in allerijl een lichaam door de wc-pot aan het douwen is, maar niet is minder waar..

RX3sVUw.jpg

Enorm overdreven gephotoshopped en sterk gemanipuleerd

5HBRrNl.jpg

Overduidelijke 'zuivere' afbeelding

..Want in werkelijkheid is hij gewoon een doodeenvoudige loodgieter. Oké, hij drinkt weliswaar altijd en behandelt de wc-pot niet als zijn beste vriend, maar het is wel een ervaren gast. Haha, eigenlijk lach ik je uit. Trevor wordt geen karakter waarmee je leuk alles kapot kan schieten, maar een eenvoudige loodgieter. Wat een KUDTspel wordt dit, hè.

Nou goed. Je kunt je oordeel zelf nu wel vellen. Steek de Rockstar gebouwen in brand! Koop geen Hello Kitty agenda's meer! Maak Free Record Shops faillie.. o wacht, dat is al gebeurd. Euh, verkondig de waarheid. Ja, verkondig de waarheid! Want mensen worden opgelicht. Daarom. BOYCOT V!!!!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...