Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 33 - Interviews


Dutchy3010

464 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_interviews.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Mirrrr

De komende weken willen we alle g-mod interviewen. Deze week beginnen we met de nieuwste g-mod

NandroDavids


  • Mirrrr
  • NandroDavids
  • Jowx

Wanneer ben je geregistreerd?



19 juni 2005... Overigens zonder m'n profiel te raadplegen.

Waarom besloot je toen om je eigen te registreren op het magistrale forum wat zich het GTAForum noemt?

Ik was in die periode bezig om GTA III helemaal uit te spelen en zocht regelmatig op internet naar informatie, totdat ik bij GTA-Forum terechtkwam. Het was natuurlijk handig om één centrale plek te hebben voor alle vragen omtrent GTA en GTA-Forum is daar de perfecte plaats voor.

Wat vind je eigenlijk zo leuk aan GTA?

Eigenlijk alles, maar het mooiste is de vrijheid die je hebt in het spel. Na het voltooien van de storyline is er nog steeds zoveel te doen en het blijft gewoon leuk om rond te rijden in de verschillende steden. Er is erg veel variatie in wat je kunt doen, en dat maakt het naar mijn mening een erg leuke game.

Denk je dat Grand Theft Auto ooit overtroffen word door een ander spel in het free roaming genre, of is dit volgens jou al eerder gebeurd?

Naar mijn mening is Grand Theft Auto de beste game, ongeacht het genre, en zal dat ook altijd blijven. Ik vind het het perfecte spel en voor mij persoonlijk zal er denk ik geen spel komen dat GTA zal kunnen overtreffen.

Wat is je favoriete GTA en waarom?

Die is lastig...en ik ben bang dat ik daar geen duidelijk antwoord op kan geven. Qua sfeer is het mafiawereldje van GTA III geweldig, qua klimaat en uiterlijk is Vice City het beste en qua grootte is San Andreas m'n favoriet, alleen vind ik de ganstersfeer daar niet echt aantrekkelijk. Wat dat betreft zal het gaan tussen GTA III en Vice City, maar om daar één uit te kiezen gaat niet lukken.

Welke GTA games heb je in je bezit?

Grand Theft Auto, GTA 2, London, GTA III, Vice City en San Andreas heb ik voor de pc en sinds een aantal weken heb ik GTA Advance ook in m'n collectie staan.

Nog niet aan de stories begonnen?

Nee, de aankoop van een bijbehorende PS2 of PSP weiger ik te doen. Geldklopperij is het...

Dus hieruit kunnen we ook opmaken dat je geen consoles bezit?

Klopt helemaal...maar dat betekent natuurlijk niet dat ik GTA Advance voor de lol heb gekocht, want m'n broertje is in het bezit van een GameBoy.

Dus we kunnen de make-up doos weg doen?

Die vraag stelde je inderdaad nog net voordat ik wegging en ook in de tussentijd is het me niet gelukt om te bedenken wat dat met 't ondewerp te maken heeft...

Opmaken, make-up.. Maar het was misschien ook te hoog gegrepen..

Ik denk persoonlijk dat het te laag was

Zo lang dat persoonlijk blijft hoef ik me dus geen zorgen te maken ^^

Je hoeft je ook absoluut geen zorgen te maken om een misplaatste opmerking hoor, ga rustig verder met 't interview zou ik zeggen, want daarvoor zit ik hier...

Hoe bevalt het G-Modschap je?

Dat bevalt me zéér goed moet ik zeggen. Ik ben nogal een perfectionist en wil eigenlijk alles regelen totdat het perfect is. Het is dan ook erg handig dat ik nu topics kan verplaatsen naar de juiste Fora, overal slotjes kan zetten en overal Moderatorbevoegdheden heb. En daarnaast vind ik het een geweldig feit dat ik op zo'n groot Forum op ben geklommen tot de 7 met de meeste bevoegdheden.

Kan je het goed vinden met je collega's?

Ach, wat is goed vinden...ik kan in ieder geval prima functioneren binnen de crew en naar mijn idee functioneert de rest van de crew ook gewoon goed.

Je bent wel een diplomaat. Ben je in het dagelijks leven ook zo?

Nee, dat valt over het algemeen wel mee hoor. Maar op Msn en op het Forum is het handig om wat langer na te denken voordat ik iets zeg en dat komt helemaal niet slecht uit. In het dagelijkse leven ben ik denk ik niet veel anders dan hier, qua karakter bedoel ik dan. Diplomaat wil ik mezelf daar niet noemen, dan ben ik gewoon spontaan en zeg ik wat ik denk. Hier zeg ik ook wel wat ik denk, maar ik neem de tijd om het rustig en goed te kunnen formuleren.

Natuurlijk, want wij hebben tijd zat?

Daar heb ik geen idee van, maar daar kan ik me eerlijk gezegd ook niet druk om maken. Het is in ieder geval niet iets waar ik rekening mee ga houden en onnauwkeurige antwoorden ga geven. Overigens ben je toch altijd online als ik op Msn kom, dus ik ga er vanuit dat je geen tijd tekort hebt.

Wat is de mooiste gebeurtenis mbt het forum voor je geweest

Ik denk dat ik hier twee gebeurtenissen moet noemen. Allereerst het Msn-gesprek waarin mij werd gevraagd om Global Moderator te worden, wat ik een hele eer vond en nog steeds vind. Daarnaast was de release van het Jaarboek en de daaropvolgende reacties een groot hoogtepunt, aangezien daar erg veel werk in zat en ik erg tevreden was/ben over het resultaat.

Weet je wat ook mooi is? Met dit interview steunen we een goed doel, indirect helpen we mensen die last hebben van 'Insomnia'. Maar dat ter zijde, wat is je minst prettige gebeurtenis op het forum tot nu toe?

Tja, ik kan er niet omheen draaien denk ik...de minst leuke gebeurtenis voor mij op het Forum zijn de uitslagen van de twee edities van de Forum Awards: Veel nominaties, geen prijzen...

Wat vind je van de gangs en corporations?

Ik vind het wel een leuk initiatief, aangezien veel leden er duidelijk lol aan beleven en er helemaal in opgaan. Volgens mij is het wel een goede toevoeging aan het Forum en zorgt het voor een extra stukje sfeer.

Wat vind je van The Oceans en Oceans Weekly News?

Als Global Moderator kan ik natuurlijk zien wat er zich in de Oceans Crib afspeelt en ik moet zeggen dat het echt een leuke Corporation is. Men is actief en de leden hebben het gezellig. Oceans Weekly News vind ik erg leuk en ik lees het dan ook elke week, maar de ene rubriek vind ik onnodig terwijl een andere erg leuk om te lezen is. Maar dat heeft iedereen denk ik wel.

Welke rubrieken lees je het liefst?

Interviews en Ongezouten zijn de rubrieken die ik altijd lees. Bij de rest van de rubrieken ligt het eraan of het mijn interesse weet te wekken.

Had je het zelfde antwoord gegeven als Mirrr nu niet voor je zou zitten?

Ja, dan had ik hetzelfde antwoord gegeven. Eventueel kun je mijn ingevulde enquête er nog op nakijken, aangezien ik Interviews daar ook noem als één van de betere rubrieken.

Wat lees je het minst graag en waarom?

Actueel las ik nooit, aangezien ik in het dagelijks leven zelf al volledig op de hoogte blijf van het belangrijkste nieuws. Maar die is inmiddels geschrapt, dus dat is eigenlijk niet meer van toepassing. Pietje II's Labiele Entertainment is dan de rubriek die ik het minst graag lees, omdat ik het nergens op vind slaan. Zal wel liggen aan het feit dat Pietje II's zogenoemde humor niet mijn humor is.

Dat laatste maakt deze week gelukkig niet uit, stel je voor de OWN twee keer een goed doel zou steunen. Maar goed, welke rubriek zou je zelf een keer willen schrijven?

Eigenlijk is geen enkele rubriek iets voor mij....Ongezouten zou ik denk ik kiezen, aangezien ik daar rustig mijn mening kan geven en dat is toch wel belangrijk voor dingen die ik schrijf. Maar die rubriek kan ik zoiezo wel een keer schrijven, dus wat dat betreft ga ik bij deze vraag voor 'geen enkele'.

Met welke leden heb je het meeste contact van het forum?

Ik heb met vrij weinig leden echt contact, maar Dutchy3010 is toch wel de persoon die ik het meeste spreek buiten het Forum. Wat betreft de rest van het leden blijft het vooral bij contact op het Forum.

Aan welk gedrag stoor je je op het forum?

Moderatorgedrag blijft irritant, helemaal als men erbij gaat zetten dat het niet de bedoeling is om Moderatorachtig over te komen. Als je zelf al weet dat je het doet, doe het dan gewoon niet. Daarnaast heb ik een hekel aan arrogante, eigenwijze en zelfingenomen leden, die ik helaas nog te vaak tegenkom.

Dus jij bent ook tegen het idee om meer spiegels op het forum te plaatsen?

Met 'meer' insinueer je dat er al spiegels zijn en om eerlijk te zijn heb ik die nog niet gezien. Daarnaast mag je het ook gewoon zeggen als je me arrogant, eigenwijs en/of zelfingenomen vindt...maar aan m'n Moderatorgedrag kan ik niets doen, daar ben ik nou eenmaal voor aangesteld.

Misschien dat het daarom ook nodig is om meer spiegels te plaatsen, de huidige zijn zo verdekt opgesteld. Ben je niet van mening dat leden naar hun eigen gedrag moeten kijken, voordat ze over anderen oordelen?

Natuurlijk moet men ook naar het eigen gedrag kijken, want daar kan men van leren. Maar ik vind dat je best een mening mag hebben over anderen, aangezien iedereen er (gedeeltelijk) zelf voor zorgt wat voor beeld men over hem/haar heeft.

Even een heel ander onderwerp... Wat is je favoriete smiley op het forum?

Ik heb niet echt een favoriet die ik geforceerd ga gebruiken omdat ik die nou toevallig zo leuk vind. Welke emoticon ik gebruik ligt gewoon aan de toon die ik aan mijn post wil geven.

De vraag die volgt op de vorige is heel voorspelbaar, wat heb je met Edgar Davids?

Edgar Davids is mijn favoriete voetballer en vandaar dat ik zijn afbeelding al een aardig tijdje in mijn signature heb en een deel van mijn nickname op hem heb gebaseerd. Hij heeft dan misschien niet het overzicht of de techniek van andere voetballers, zijn werklust en felheid zijn altijd optimaal en dát vind ik het mooie aan zijn spel in het veld.

Ben je voor Ajax?

Ja, ik ben voor Ajax...maar zeg alsjeblieft niets over vanmiddag, daar wil ik niets van weten tot vanavond in de samenvatting.

Daar wilde ik het ook niet over hebben hoor maar ik kan je de uitslag wel stiekem even geven per ongeluk.. :engel:

Doe maar niet...

Mag niks.. :-(

Jawel, vrolijk verdergaan met de volgende vraag lijkt me geen slecht plan. Maar goed, daarvoor zijn jullie...ik wacht rustig af.

Ajax begint ook pas om half 3

Half 3 valt bij mij ook nog steeds onder 'vanmiddag' hoor.

Wat een eer.. Maar hoe lang denk je nog rond te blijven dolen op het forum?

Lastig te zeggen, want je weet natuurlijk nooit of er iets gaat gebeuren waardoor een vertrek een verstandig besluit is. Maar zoals ik het nu zie zal ik nog wel een aardig tijdje op het Forum te vinden zijn. De laatste tijd ben ik wat minder aanwezig, maar ik vind het nog altijd erg leuk op het Forum en zie op de korte termijn nog geen afscheid komen.

Als je 1 ding zou mogen veranderen aan het forum wat zou dat dan wezen?

De manier waarop bepaalde beslissingen worden genomen. We hebben op het Forum een democratisch systeem en dat is natuurlijk wel positief, maar het duurt soms vreselijk lang voordat er daadwerkelijk een knoop door wordt gehakt. Wat dat betreft zou ik het handiger vinden als de beslissingen door een kleiner groepje mensen worden genomen waardoor er wat meer vaart achter zit.

Zou dat niet ten koste gaan van de eerlijkheid van sommige beslissingen?

Dat risico bestaat natuurlijk als een klein clubje de beslissingen zal gaan nemen, maar het is uiteraard niet mijn bedoeling dat er willekeurige leden tot dat groepje behoren. Een groot deel van het risico wordt naar mijn mening al weggenomen door de juiste mensen daarvoor aan te wijzen. En met elke beslissing zal het zo zijn dat er voor- en tegenstanders zijn, ongeacht de personen die de beslissing hebben genomen.

Hoeveel uur besteed jij gemiddeld per dag aan het forum?

De ene dag natuurlijk meer dan de ander, maar gemiddeld zal de tijd het beste gemeten kunnen worden in uren. Als m'n computer aanstaat staat het Forum over het algemeen ook gauw aan en dan refresh ik regelmatig om nieuwe posts in de gaten te houden. Ik denk dat het Forum zo'n 3 á 4 uur aanstaat per dag, maar daadwerkelijk actief zal het minder zijn.

Dus je bent meer een 'lezer' als een 'poster' op het forum?

Ja, dat kan absoluut gezegd worden. Ik lees vrijwel alles, maar ik post de laatste tijd gemiddeld zo'n 5 x per dag als ik het goed heb.

Nu genoeg over het forum, kijken of we wat meer over de persoon ''NandroDavid"

Ooooooh, je spelde zijn naam verkeerd. Zweepslagen voor jou dame!

Oeps. :$ *Bied haar welgemeende excuses aan* :).

Studeer je nog?

Ik zit momenteel in Vwo-6, wat dus betekent dat ik over 2 maand middenin de examens zal zitten. 'Studeren' is denk ik niet het juiste woord, dat komt volgend jaar wel. Op dit moment valt mijn schooltijd beter te verwoorden als 'Uitzitten'...

Sorry ik ben zo gewend om studeren te zeggen. :$

Excuses aanvaard...net als de vorige overigens, aangezien het je in ieder geval lukte om beide hoofdletters neer te zetten.

Dat is voor sommige anderen inderdaad een hele opgave, maar gaan hersens ten koste van humor of heb ik dat verkeerd?

Dat heb je naar mijn idee verkeerd: Er zijn mensen met hersens én humor, maar je hebt ze ook die alleen hersens of alleen humor hebben...en dan heb je ook nog de categorie die beide woorden niet zal herkennen. Alles is mogelijk in het leven.

Onder welke categorie zou je Mirrrr indelen? En onder welke categorie mij? En ten slotte, in welke categorie je eigen?

Om eerlijk te zijn heb ik geen flauw idee hoe het met jullie hersens gesteld is, maar humor hebben jullie beiden wel gezien de laatste interviews die in Oceans Weekly News zijn verschenen. Over mezelf ga ik niet oordelen, dat laat ik liever aan anderen over.

Nou ik ben blond. :puh: Dus dan weet je het vast wel?

En ik heb geen excuus, dus eigenlijk is Mirrrr in het voordeel..

Nee hoor, er zijn ook nog wel blonde mensen die intelligent overkomen en het ook daadwerkelijk zijn.

Ja, de uitvinding om je haar te verven bewonder ik ook nog steeds..

De mogelijkheid tot het verven van het haar is inderdaad handig voor mensen die anders met grijs haar rond zouden lopen en zich oud zouden gaan voelen. Maar naar mijn idee hoeven blonde mensen hun haar niet te verven, dat is nergens voor nodig.

Het ging er meer om dat de zogenaamde slimme blondjes niet blond van nature zijn, maar het was waar eens te laag gegrepen van me..

Wat zijn je hobby's?

Dat is niet zo'n heel uitgebreid rijtje: Sport kijken en zelf sporten staat bovenaan het lijstje, met daaronder in willekeurige volgorde GTA met het bijbehorende Forum en Msn'en.

Doe je zelf actief aan sport?

Nee, totaal niet zelfs, alhoewel het dus wel mijn favoriete hobby is. Ik heb jarenlang in clubverband gevoetbald, maar ik ben daar inmiddels al een flink aantal maanden mee gestopt.

Waarom ben je gestopt met voetbal?

Omdat ik er weinig plezier meer in had om zelf me volledig in te zetten en te zien dat de rest van het team daar geen behoefte toe voelde. Dat resulteerde dan ook niet in erg veel verzamelde punten voor de stand, wat het nog minder leuk maakte.

Is dat een verkapte manier om aan te geven dat je gewoon niet kon voetballen?

Nee hoor, ik heb geen idee waar je dat uit op probeert te maken. Het lijkt me toch niet dat de trainer me elke wedstrijd wegens een gebrek aan talent de hele wedstrijd mee liet doen. Bovendien is me regelmatig gezegd dat het jammer is dat ik zou stoppen, aangezien ze graag zouden zien dat zo'n persoon zou blijven voetballen. Maar je mag natuurlijk opnieuw tussen de regels door proberen te lezen...

Bij gebrek aan beter talent heeft zo'n trainer niet veel keus, dus het hangt er maar van af hoe je het bekijkt.

Wat wil je later worden?

Om nog even te reageren op Jowx: Je hebt geen flauw idee wat voor team het was en om welke redenen de opstelling wekelijks werd gemaakt. Bekijk het dus alsjeblieft van geen enkele kant als je niet weet waar je het over hebt...

'Gelukkig' is natuurlijk iets wat iedereen wil worden, maar ik neem aan dat je het over een beroep hebt. Wat dat betreft weet ik nog niet exact wat het gaat worden, maar hoogstwaarschijnlijk zal het accountant gaan worden.

Huntelaar scoort de 0-1!! :dans:

Hoe zit het trouwens met de liefde, heb je momenteel verkering of iemand op het oog?

Ik heb op het moment geen verkering en om eerlijk te zijn bevalt dat ook prima. Maar een vriendin lijkt me ook absoluut niet verkeerd, dus wie weet wat er nog gaat gebeuren.

Als je mocht kiezen: Liefde of Geld?

Dat is niet zo moeilijk, dan ga ik absoluut voor liefde. Geld kan het leven makkelijker maken, maar liefde maakt het leven mooier en dat is me toch echt meer waard dan geld.

Ben je gelukkig?

Over het algemeen ben ik wel gelukkig ja. Er zijn altijd dingen die beter kunnen, maar dat hou je toch. Ik ben in ieder geval niet zwaar ongelukkig en geniet gewoon van de mooie dingen. En zo hoort het naar mijn idee ook te zijn.

Tot slot, wat vind je van dit interview?

Het interview vond ik leuk om te doen. Het was in ieder geval niet al te onserieus bedoeld, waar ik wel even bang voor was. Maar het is me meegevallen en vond het een leuk interview.

Bedankt! :) Je ziet jezelf terug in de volgende editie van OWN

Dan wil ik je ook bedanken voor je inzet, je medewerking, je humor en je onwijs vrolijke humeur tijdens het interview! :roll:

Graag gedaan en jullie ook bedankt.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...