Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 341 - Het Krantje


OWN

383 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Deze rubriek is gebaseerd op onwaarheden door @Cabyon!

Potverdriejandubbeltjes! In de tijd dat uw gewaardeerde verslaggever uit zat te rusten in een of ander belastingparadijs, gebeurde hier op het forum heu-le-moal niks! Wat is dat dan? Wel gunstig voor mij overigens, want deze week barstte het van de grappig gebeurtenissen. Want het was me het weekje (deze week) weer wel..

- Kloep, wat een briljante kerel. Hij zat met een probleem: om zijn ego te bevredigen moest hij wel die 17 000 profielweergaven binnenkrijgen. En hoe deed-ie dat? Juist! Allemaal lekkere GIF’jes van Kate Upton op zijn profiel pagina plakken. Nou, ik kan je vertellen, de bronnen vonden het helemaal fantastisch. Enig minpuntje was dat hij geen avondje organiseerde om Kate Upton live te zien, dat vonden ingewijden wat minder. Hij zal dus wat langer op zijn 17 000ste profielweergave moeten wachten.

- Het was zondagmorgen 11:33 en Dark_Zemy vond het tijd om zijn eigen ego groter te maken, dus plaatste hij een statusupdate waar wat loos gebrabbeld werd en vergrendelde het precies bij de 50 reacties. Ingewijden vinden dit helemaal nergens op slaan, en ik ook niet. Want ik had voorheen de meeste reacties op een statusupdate, namelijk 35! Maar eigenlijk win ik nog. Want mijn reacties waren tenminste ZINNIG.

- YIIIIEEHAAAA Grand Theft Auto TOM is weer single! Bronnen kunnen hun geluk niet op, want die ene hete boy was écht totaal niks voor hem. Hartstikke fijn dat Tom weer zonder de ketting van z’n vriendje kan wandelen door Tintel-tover-liefdeland. Sommige ingewijden vinden het dan wel weer zielig dat Tom single is, maar volgens hem moet je daar niet over treuren, want ‘’wat betreft scoren zal het wel goed komen.’’ Tom de pussy-magnet! Pussy-magnet. O wacht, dat kan niet. Tom de Hete Boy-magnet!

- Het The Underground-virus grijpt steeds meer om zich heen. Foeniksjar zag dat zijn spamhok dermate vervuild werd dat hij het nodig vond om een speciaal topic voor Polandball te openen! Dat is eigenlijk wat kinderachtig gekriebel en gepraat, helemaal in de geest van die Oppergabbers dus.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...