Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 341 - Up to Date


OWN

398 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

10 jaar GTAGames: Schrijfwedstrijd

Na het succesvol gelopen GTAVisie Songfestival, waar @Venzio het winnende liedje Africa van Toto had ingestuurd en de chatsessie als zeer gezellig werd ervaren, is het meteen tijd voor de volgende contest: een schrijfwedstrijd! Het is de bedoeling om in de stijl van de blog GTAForum Verhalen een verhaal te schrijven met GTAForum-leden in de hoofdrol. Hoewel in het aankondigingstopic van de wedstrijd nog niet heel enthousiast gereageerd werd (wellicht doordat het niet nodig is om in te schrijven?), kwam OWN in de chat al wel enthousiaste leden tegen. Zo kwam NandroDavids tot de conclusie dat 1000 woorden wellicht toch wat weinig is, en gooide Phoenyxar zijn eerder geschreven verhaal in de prullenbak wegens het ontbreken van forumleden als personages. Zouden we van de oude blog nog schrijvers zien die na al die jaren weer hun pen oppakken voor een mooi verhaal?

Geen Sportkenners 2013/2014?

Dat hij moeite had met het maken van een goede opzet was al bekend, maar bij het gebrek aan enthousiaste reacties en het weinige aantal deelnemers dat elke ronde instuurde heeft @NandroDavids besloten een punt achter Sportkenners te zetten. Dit maakte hij gisteren in de blog MAF bekend. Hij hoopt dat iemand het kan overnemen, waarbij hij diegene met plezier op weg wil helpen. OWN hoopt op een opvolger die geen gemakkelijke taak zal krijgen bij deze altijd strakgeorganiseerde contest, al is het alleen maar om redacteur @Guardian1980 een kans op een derde titel te gunnen.

kiwiunitedsig.jpg

@GTA_MasterNL logde deze week weer eens in en kijk toch eens welke signature hij nog draagt: KiWi United, mooie tijden!

Hustlers United verdwenen

Zelfde kop als vorige week, andere inhoud. Deze week namen we na enkele naamswijzigingen definitief afscheid van de gang Hustlers United. Leider wijzigde vorige week de naam van de gang naar Colliers, vervolgens naar Midnight United en kort daarna naar Hustlers United, om daarna de stekker eruit te trekken. De gang werd in november 2011 opgericht door @TekaLoca en vloeide voort uit het uit elkaar gevallen Algonquin Hustlers. In 2012 wisselde hij het leiderschap zo nu en dan af met @Grand Theft Auto TOM, die op een gegeven moment het stokje definitief overnam. Met het opheffen van Hustlers United is toch wel een grote naam uit de gangscène verdwenen. Vaarwel!

Overig nieuws
  • Bij de GTA V Radio Contest is het radiostation Heaven's Lost Property uit de lucht gehaald naar aanleiding van de uitslag van ronde 3. In de vierde ronde wordt door elk radiostation een reclamespotje gepresenteerd. De stemming hiervoor zal waarschijnlijk dinsdag starten.
  • Bij de GTA V Politieke Contest kan je t/m donderdag stemmen op de partij die in jouw ogen het beste lijstje met activiteiten voor GTA V heeft.
  • Je kan t/m zaterdag je verhaal inzenden voor de 10 jaar GTAGames.nl Schrijfwedstrijd!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...