Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 33 - Forum


Dutchy3010

594 bezichtigingen

blogentry-5021-1174819817.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo de normaliteit is sinds vorige week weer terug gekeerd. In de ene week heb je bijna geen nieuws en in de andere week heb je weer een overvloed aan nieuws, zo ook deze week. Er waren wat kleine botsingen in een bepaald forum, maar daar ga ik niet verder op in. Ook is er iemand van de Megaleden terug gezet naar de Superleden en helaas geen promoties deze week. Wel is het weer druk rondom GTA IV, want die begint ook alsmaar dichter bij te komen en al met al is het een lekkere week geweest voor mijn gevoel. Het zonnetje schijnt voor mij nu buiten dus ik zou zeggen, lees ze!

Promoties!

Geen promoties!

"Tot onzer spijt hebben wij deze week geen promoties in de schappen liggen."

Degradaties!

BMW weer superlid!

Onze brandweer man is na een lange tijd inactiviteit terug gezet naar de Superleden groep. Het is niet zo dat BMW niet meer aanwezig was. Om de week kwam hij wel eens langs, maar dat is voor de megaleden rang absoluut niet genoeg en bij deze is hij dus terug gezet naar de Superleden rang. Persoonlijk vindt ik BMW een erg aardig lid en ik betreur het dan ook dat hij niet zo vaak meer aanwezig is, maar zoals altijd.. Het privé leven is veel waardevoller dan een forum, alhoewel ik dat zelf en een groot aantal andere mensen niet door heb. Gewoon weg omdat het hier zo leuk is, al goed... Bedankt BMW en veel plezier in je nieuwe rang ''De superleden". :klap:

Projecten!

GTAForum Verhalen Contest

De verhalen contest is in volle gang, een aantal mensen hebben een verhaal ingeleverd en ik moet zeggen, het waren zeker weten leuke verhalen. Nu gaat de contest vanzelfsprekend door, TheGuardian is de leider en beoordeeld de verhalen. Hoe het verder af loopt kan ik nog niet zeggen, maar voor het laatste nieuws omtrent de GTAForum Verhalen Contest ben je op de GTAforum verhalen Blog op het juiste adres. Deze kun je natuurlijk vinden in het Blog gedeelte van deze website.

Web-dev & Programmeren in leven

Na de promotie van Argon, kan hij natuurlijk ook zelf nieuws plaatsen. Sinds een lange inactiviteit van de Blog is er weer leven in geblazen. Ondanks dat GTAForum eigenlijk op een paar mensen na weinig interesse heeft in de scripting onderdelen is het toch het vermelden waar dat de 'Web-dev & Programmeren' blog weer leven toont. Je kunt vanzelfsprekend deze blog vinden in het blog gedeelte van deze website. Ik wil ook persoonlijk de makers nog eens complimenteren voor de informatieve doch leuke stukjes tekst.

GTA IV News

Met GTA IV in het achterhoofd zijn we bezig met de voorbereiding. Na het succes van het GTA VCS nieuws topic komt SummerBase met het GTA IV Nieuws topic, deze keer samen met Typhoon. In het nieuws topic komt bijna alles om en rond GTA IV in te staan, daarnaast hebben we nu ook een reactie topic, wat het hele concept beter en strakker maakt. Tuurlijk zullen we ons hier nog in bewijzen, zelf ben ik er van verzekerd dat dit wel lukt. Je vindt het topic in GTA IV: General! Dus mocht je geïnteresseerd zijn in GTA IV, Lees ze!

PSP Helpdesk 1 April

Een paar weken geleden kondigde ik, SummerBase en Ikkes de PSP Helpdesk aan. Dit zal een topic worden met veel tips en trucs voor de PSP waardoor er praktisch gezien veel minder vragen omtrent de PSP op het forum hoeven te komen. We hebben in de blog van Ikkes maar liefst 2 trailers geplaatst, en de planning is dat het op 1 April uit komt. En nee, dat is geen grap, maar het is een serieuze release. Dat het nou eenmaal op die dag valt, dat zal wel toeval wezen denk ik. In ieder geval, jullie zullen daar meer van horen.

Formule 1 News Bulletin

De Formule 1 periode is begonnen en het is de beurt aan de F1 News Bulletin blog om daar verslag van te doen. In het begin werkte veel mensen aan dit project mee, nu zijn veel inactief en werken niet meer mee. Nu werken, Typhoon, Thundercover en RobbertR er onder andere aan mee. Deze mensen hebben zich op het F1 gebied qua kennis bewezen en het leek mij wel een plaats in de OWN waard. Ben jij ook een Race fanaat? Bezoek dan nu de F1 Nieuws Bulletin blog die je kunt vinden in het Blog gedeelte van deze website.

Films van A tot Z

In het beeld en geluid forum is weer een leuk topic begonnen. En ditmaal start rinaldootje een topic genaamd 'Films van A tot Z', hierin zal hij met een team diverse films beschrijven en het doel is, om alle bekende films op tekst te krijgen zodat je zo in een hand omslag kan lezen wat een bepaalde film inhoud. Kortom ben je een film fanatiekeling dan is dit het topic bij uitstek. Tevens zoekt rinaldootje nog een aantal mensen om hem te assisteren met deze taak, ga dus naar het Beeld en Geluid forum en meld je aan!

Forum Nieuws!

Reorganisatie ''Zin en Onzin'' fora!

Het zal voor niemand onbekend nieuws zijn, maar ik meld het hier toch nog maar even, want het "Zin en Onzin" forum is omgetoverd tot het Lifestyle forum. In dit forum kun je (bijna) alles plaatsen wat niet of weinig te maken heeft met de online wereld. Mits het voldoet aan de regels natuurlijk. Daarnaast zijn de namen bijna allemaal verandert om de forums beter te laten draaien. Zo is het Beeld en Geluid forum zichzelf gebleven en dus geen verandering. Dan is het Gadgets forum, waar je voorheen alleen maar handige dingen kon posten omgesmolten tot Luxuries dus daar kun je met alle dure dingen terecht. Het Onzin forum heet vanaf nu Non of the Above, wat betekent Niks van bovenstaande, daar kun je dus alles kwijt wat niet in de bovenstaande fora (Luxuries, Beeld en Geluid, Opinie en Sport) hoort. Wil je meer weten over het Opinie forum? Dan moet je het onderstaande nieuws bericht lezen.

Opinie Fora gelanceerd!

Voor de superleden en hoger was dit al enige tijd bekend. Echter werd er vrijwel nooit gepost, omdat de Superleden en hoger niet zo'n heel grote groep is. Een paar keer in de maand werd er wel gepost, meer niet eigenlijk. De Crew was van mening dat dit veel beter ook voor de normale leden kon gelden, omdat we met zijn allen veel meer te weeg brengen. Kortom het is dus ook voor normale leden te bereiken. Tevens zijn heel wat topics van Non of the Above verplaatst naar dit forum, omdat die in het Opinie forum meer tot hun recht komen. Je kunt het opinie forum vinden onderaan het forum! Ik zou zeggen, discussieer er op los!

GTA IV Fora komt op gang!

Het GTAForum GTA IV General forum begint op gang te komen, dus heb je een leuke vraag of een leuke discussie plaats hem dan in het GTA IV General forum. Tevens is er een redelijke activiteit dus altijd is er wel wat te posten. Kortom, wacht niet langer, maar post gezellig mee! :klap:

GTA IV Trailer Countdown

In het kader van GTAForum, aftellen maar :D :

trailer1.png

Countdown afbeelding meer dan 250.000x gedownload van mijn server. :puh:

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...