Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,781

MAF 028 - Column


NandroDavids

478 views

 Share

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Kloep

Vakantie!

Lekker op vakantie! Dat is wat ik vorige week dacht. Even niks meer aan mijn hoofd, van het mooie weer genieten. Daar zit ik dan, in het zuiden van Frankrijk. Mooi land, heerlijk zo. Lekker in het zonnetje (niet echt eigenlijk, toch maar even de schaduw opgezocht) aan het zwembad. Prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Dat is wat ik vorige week dacht, dat is waar ik zin in had. Mijn vakantie werd ruw verstoord.

Ik zit gewoon lekker in het zonnetje. Laptopje erbij en zwembadje in het zicht, word ik aangesproken. Ik dacht natuurlijk als eerste: "Huh, ik had toch vakantie?!" Ja, dat had ik toch echt, maar onze hoofdredacteur negeert dat gewoon compleet. Vakantie kent hij niet, alleen maar werken. Wat begon bij een simpele Looney Toon maken werd steeds erger. En hier zit ik dan nu, in mijn vakantie, deze column te schrijven. Ik zie het zwembad, het ligt ongeveer 3 meter van mij vandaan. Ik kan het water ruiken, maar ik kan er niet induiken. Mede omdat ik niet zo goed ben in duiken, ben meer iemand die voorzichtig van het trapje afgaat en een hoog gilletje slaakt wanneer de jongeheer het water bereikt heeft. Vroeger niet, toen sprong ik er altijd gewoon in en was ik meteen gewend. Wat zou de betere manier zijn? Er zo inspringen lijkt me op mijn leeftijd niet meer handig, kan zo een hartaanval krijgen. Nee, ik houd het toch maar bij de homo-manier.

"Ik ben doodsbang voor NandroDavids"

Het weer is hier wel heerlijk! Warm, zon, zwembad, uitzicht op de Pyreneeën. Ja, heerlijk, ik geniet. Het is natuurlijk ook prima weer in Nederland geweest, maar daar is het dan meteen weer zo benauwd. Hier is het lekkere droge hitte. En als je dan op je luchtbed in het zwembad ligt, met een koud drankje erbij en uitzicht op de Pyreneeën? Ja, dat is hoe vakantie zou moeten zijn, niet verplicht een column schrijven terwijl je het hartstikke warm hebt. O, het zwembad, ik keek weer even op. Sorry NandroDavids, ik ga snel weer door.

Volgende week moet ik weer terug. Terug naar Nederland. Terug naar m'n eigen slaapkamertje. Weg van het zwembad, weg van de Pyreneeën, weg uit Frankrijk. Ik wil niet, ik ga verhuizen. Ik wil hier wonen. Ik win de loterij wel af en toe om aan geld te komen, lijkt me een veel makkelijkere manier om aan geld te komen. Bovendien kan ik dan constant computeren, GTAForummen en Maffen (als in aan MAF werken, niet slapen).

Je zou het natuurlijk een verslaving kunnen noemen. Verslaafd aan de computer, verslaafd aan GTAForum en verslaafd aan MAF. Ik noem het echter niet een verslaving, ik noem het angst. Gewoon pure angst. Ja, ik durf er voor uit te komen. Ik ben doodsbang voor NandroDavids.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...