Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 33 - Inleiding


Dutchy3010

545 bezichtigingen

oc_banners_own.jpg

Het is nu 19.11 uur, en ik begin aan het typen van de inleiding. Zonder te weten wat ik precies ga schrijven natuurlijk, want deze week is er niet veel gebeurd binnen de redactie van Oceans Weekly News. Alleen al het feit dat ik de inleiding bijna drie uur van tevoren typ, geeft al aan dat alles tamelijk rustig is. Bijna alle rubrieken zijn dan op dit moment ook al ingeleverd. Er zijn geen mededelingen te doen over wijzigingen binnen het krantje, dus daarom maak ik er ook een korte inleiding van.

Update

Gisteren was ik wat aan het denken voor extra reclame voor OWN, en ik zag de countdowns van GTA IV. Dus ik ren naar SummerBase en jawel, hij was bereid wat te maken. Nog mooier als de GTA IV countdowns, want deze verwisseld van tekst. En hier is hij dan:

nf.png

SummerBase, bedankt! :tu:

Wij, de redactie van OWN, wensen jullie veel plezier met lezen. En natuurlijk is het voor de redacteurs erg leuk om reacties te krijgen!

7 reacties


Recommended Comments

De update vind ik erg leuk. Maar mag iedereen die dragen?

Hoe meer reclame hoe beter, graag dus. :dans: (als ik fout zit ajb even melden Jet/Jowx/Preddy) Echt geweldig gedaan SummerBase! :sigaar: KUTGW! _O_

Link to comment

Meteen toegevoegd in m'n sig, top idee van Dutchy en top uitgewerkt door SummerBase :tu: . Ik zou overigens niet weten waarom anderen buiten de OWN redactie het niet zouden mogen dragen wanneer ze dat willen. Be our guest :).

Edit:Blog is 20.000 keer bekeken :dans: Feestjuhhh.

Link to comment

Correctie, iedereen van GTAForum. Daarbuiten zal hij niet werken, althans dan krijg je een Hotlinkings mededeling, en 20.000 bezoeken is echt veel! En dat na +/- 20 edities in de blog! :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...