Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,754

MAF 028 - Prosessie


NandroDavids

1,662 views

gallery_7284_229_2296.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In deze nieuwe rubriek gaan we u een kijkje geven achter de schermen bij MAF. Want wat gebeurt er in dat Redactiekantoor? Wie haalt de meeste koffie? Wie is na NandroDavids het grote creatieve brein achter MAF? En hoe komt die ene rubriek eigenlijk tot stand? In deel één, het professionele proces achter de Looney Toon van deze week, een proces dat bestond uit verschillende vergadersessies.

Dan komt de volgende grote vraag: slap of stijf?

Na de editie van vorige week wist ik dat we iets met de aanstaande mijlpaal van 10.000 posts van Dutchy3010 moesten gaan doen voor de Looney Toon. Zondagavond zat ik er al flink over na te denken, maar er schoot me maar niets te binnen. Het was zelfs zo erg, dat ik die avond ging slapen met haar e-penis in gedachten. Dat geeft de term mijlpaal wel gelijk een nieuwe lading. Zou ik daar wat mee doen?

Nee, dat niet. Of ergens ook weer wel, want je zou het best letterlijk als een mijlpaal kunnen zien, wat er op die Looney Toon is afgebeeld. Maar de 'vorm' had ik dus bedacht, alleen dan komt de volgende grote vraag: slap of stijf? Hoe dan ook, Kloep en ik gingen aan de slag, en dat leverde (ongeveer) het volgende Skype-gesprek op.

NandroDavids - Voor de Looney Toon zit ik te denken aan Dutchy's 10.000e post en een e-penis.

Kloep - Ja, ik trek zo ook mijn grenzen. Ik weiger een penis in Photoshop te openen en uit te knippen.

NandroDavids - En een nep-penis maken?

Kloep - Een getekende kan je wel ergens van Google plukken. Google jij maar Penis.

NandroDavids - Of een zwarte dildo. "Black dildo" bij afbeeldingen levert genoeg op.

Kloep - *Link naar dildo*

NandroDavids - Die ziet er niet zo glad uit als die afbeelding van Dutchy.

Kloep - Is hij niet glad genoeg?

NandroDavids - Nee.

Kloep - Je wilt een gladdere dildo, ok. Wat olie misschien?

NandroDavids - Zou kunnen helpen.

Kloep - Mooi glad toch? *Link naar gladdere dildo* Hij glimt wel echt heel mooi.

NandroDavids - Nou, hang die er maar aan dan.

Kloep - En dan maar hopen dat niemand op mijn scherm gaat meekijken.

NandroDavids - Tja...

Kloep - Ach, anders zeg ik gewoon dat ik een penis op een avatar aan het plakken ben.

NandroDavids - Dat werkt altijd.

Kloep - Plus we hebben het over mij, zijn wel wat ergers gewend.

NandroDavids - I don't wanna know.

Kloep - Wat voor titel moet erboven?

NandroDavids - Ehm... Erectienduizend? Hij is toch al slecht.

Kloep - Je moet nog wel even de grootte bepalen.

NandroDavids - Flink. 10.000 is een flinke e-penis natuurlijk.

Kloep - Zal het even laten zien.

NandroDavids - Ok, ik ben zeer benieuwd.

Kloep - *Afbeelding*

gallery_7284_229_40325.jpg

NandroDavids - Die penis zit er wel erg matig op hoor. Lengte is op zich prima. Goed, vergeef me dat ik het ga zeggen... maar zullen we nog even zoeken naar een goede dildo? Zonder ballen? Want dat die over het been hangen is ook niet logisch.

Kloep - Ja, kom, lekker zoeken.

NandroDavids - Of kun je de ballen er zelf afknippen?

Kloep - "super-duper-dong-black-dildo-33-x-10-cm-6871_large.jpg" 10 cm, wat is daar zo super duper dong aan?

NandroDavids - 10 cm dik, 33 cm lang? Dat vind ik wel een super duper dong hoor.

Kloep - Zo te zien niet. De dikte is op de afbeelding toch niet 3x zo weinig als de lengte?

NandroDavids - Omtrek dan?

Kloep - Dat zou wel eens kunnen ja.

NandroDavids - Maar goed, genoeg daarover ge.... Anyhow, hij moet er nog wel even ingeblend worden... en met inblenden bedoel ik hier de Photoshop-term.

Kloep - Straks vraag je me nog om een gifje.

NandroDavids Ik zou niet durven. Niemand in de buurt die 't ook heeft gezien?

Kloep - Jawel, maar die was er ook toen ik Lantyz een string ging aantrekken.

NandroDavids Ah, dat scheelt... dit is maar een klein stapje verder.

Kloep - Ja, voorzichtig stapjes nemen, dan rennen ze niet gillend weg.

Een paar dagen later...

Kloep - Over de Toon trouwens... In mijn afwezigheid hier had ik m'n laptop hier gelaten, en Photoshop open gelaten. En mijn moeder had dat ding gepakt. Toen ik weer terugkwam pakte ze m'n laptop en liet mij het scherm zien. Ik begon te lachen en vroeg of ze echt wilde dat ik het zou uitleggen. Bij nader inzien hoefde dat toch maar niet. Prima dat ik het niet hoefde uit te leggen, want anders moet ik ook weer zeggen wat een e-penis is...

5 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...