Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,013

MAF 028 - V®aaggesprek


NandroDavids

581 views

 Share

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Als Moderator, lid van Sans Scrupules en hoofdredacteur van de OWN kun je @Bassieboy35 overal vinden. Hij is actief, aardig tegen iedereen en prominent aanwezig op het forum. Maar zelden zien we deze jongeman zijn mening uiten over dingen, dus een perfect iemand om even aan de tand te voelen.

"Ik heb zo mijn beperkingen"

gallery_7284_229_5623.jpg

Je bent hoofdredacteur bij de OWN, wij van de MAF zijn dus eigenlijk concurrenten. Zie je nog dingen bij de MAF waarvan je denkt dat de OWN nog wat kan leren, en andersom?

Een moeilijke vraag, maar die had ik uiteraard kunnen verwachten. MAF doet/deed het de laatste tijd beter dan OWN, daar ben ik heel eerlijk in. OWN kwam een beetje uit een sombere periode en die moet ingehaald worden, de laatste weken merk ik dat dit gewoon weer verbeterd is. Er zijn natuurlijk altijd dingen die verbeterd kunnen worden, maar momenteel kan ik dit niet zozeer per se uit de blog zelf halen, eerder achter de schermen. Een punt zou een betere grammatica kunnen zijn, maar aangezien dat niet mijn sterkste kant is, is het moeilijk om anderen daar van mijn kant te verbeteren.

MAF wat van OWN leren? Heel eerlijk, ik denk dat MAF niet te veel op OWN moet letten, er wordt vaak gezocht naar kritiek over OWN. Natuurlijk is dat niet verkeerd, maar met een bepaalde mate. Wij proberen zoveel mogelijk iedere week te verbeteren wat op te merken valt, maar alles kan gewoon niet in één week.

Je bent met de OWN dus zeer actief binnen de blogscene, denk je dat er buiten de OWN en de MAF nog genoeg activiteit is binnen de blogs?

Het is natuurlijk leuk als het actief is in de blogscene, met de huidige activiteit ben ik ook wel tevreden. Een eigen blog schrijven is lastig, ik heb lange tijd zitten twijfelen of ik hier zelf ook gebruik van zou moeten maken, meestal ben ik hier ook overhaast in, maar ik heb het niet gedaan. Puur omdat ik niet zeker ben over leesvoer, ik kan het wel over mijn werk gaan doen, maar ik heb zo mijn beperkingen (geheimen) bij het schrijven. Ik denk dat hier andere Megaleden ook wel mee kampen.

Af en toe zie je nog iets van de BeaT DowN-blog en ook van PPPP, dan zit je al op vier blogs, waarvan twee wekelijks. Als CrewLife wat actiever zou worden is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar dan verwachten ze dat ik ook wat ga schrijven. Buiten OWN om ben ik vrij beperkt met blogs schrijven. Zo is het goed naar mijn mening, meer is natuurlijk altijd welkom.

"Mijn rol? Die is niet zo groot"

Buiten dat je ook bij de blogs actief bent, ben je ook bezig met Gangs. Je zit bij Sans Scrupules en je leest volgens mij ook nog wel andere topics soms door. Hoe zie jij de Gangscene?

Een verzamelplek voor leden en dat is denk ik ook de bedoeling. The City is een leuke toevoeging geweest binnen de Gangscene. Nu je ook echt battles met een groter doel start is leuk. In mijn forumperiode heb ik al bij aardig wat Gangs gezeten en iedere Gang heeft weer zijn eigen eigenschap. Dat is juist de bedoeling, en maakt het ook leuk. Het nadeel van Gangs kan zijn dat er echte groepen gaan vormen, natuurlijk is een Gang een soort van groep, maar die zich dan verzetten. Tegenwoordig zie ik ook woorden vallen als 'vijanden' en 'bondgenoten', dat was een tijd geleden nog niet. Vast een teken dat er ook meer gezonde concurrentie is onderling.

Wat vind jij dan van die verschillen tussen de Gangs, en jouw rol daarin?

Wel goed, als iedere Gang hetzelfde zou zijn, dan zou je beter één Gang kunnen hebben. Mijn rol? Die is niet zo groot, ik ben niet super actief in de Gangscene, ik ben enkel bij Sans Scrupules te vinden en kijk om de zoveel tijd andere Gang Talks door. Ik heb niet de neiging om bij anderen te reageren.

Hoe zie jij jouw toekomst op GTAForum?

Een beetje hetzelfde zoals ik nu op het forum zit: actief, hier en daar met wat projecten bezig zoals OWN en heb nog iets anders waar ik binnenkort mee start. Misschien organiseer ik wat contests en als het goed is blijf ik moderator van de Games-fora.

Heb je nog iets wat je wilt delen met de leden?

Dat GTA V er bijna zit aan te komen en dat we die tijd ertussen als forum goed kunnen opvullen.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...