Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 342 - Het Krantje


OWN

540 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Deze zinnen zijn zo geloofwaardig opgeschreven door @Cabyon dat je bijna zou denken dat het echt waar was!

Hi ha ho, welkom bij een nieuwe editie van Het Krantje! Geschreven voor en door mensen met het IQ van een theelepel. Lekker informatief en onderhoudend dus! Laten we maar snel beginnen, want het was me het weekje weer wel..

- Puma begon deze week een beetje baas te spelen in het modding forum. Hij zag de mod van Yeardley Diamond op YouTube en toen begonnen zijn magische moddingvingertjes weer te kriebelen en besloot hij ook weer wat in elkaar te zetten. Hij maakt onder andere Sir Johnson, een parapluhoedje én CJ met een vork in zijn hoofd. Volgens bronnen hoeft hij alleen nog een Gordon-masker te maken voor CJ en dan kan het topic wat betreft hen dicht.

- Sublime, ja die vent verdient het predikaat ''vette kerel''. Niet zozeer omdat hij veel weegt, nee hij opende een topic in Feedback, geheel tegen de normale richtlijnen in. Deze badboy had als doel dat je verbannen vrienden uit je vriendenlijst kon verwijderen, want onze heer in kwestie is blijkbaar graag vriendloos. Anyways, als je goed las zei hij ''Je kan je steun aangeven in de bijgeleverde poll, tenzij je van justin bieber houdt, dan kies je die optie.'' En nu het blijkt dat er eerst een poll was, maar dat die is verwijderd omdat men massaal Justin Bieber kieste! Ingewijden zeggen terecht dat je niet onder de censuur op het forum uitkomt hier. Jammer.

- Wow wow wow, even aandacht hier voor de heer Spacy C. Olours. In de nacht van zaterdag op zondag kwam hij op het idee om een gedichtje te schrijven in de statusupdates. Dat ging over de G.T.A.F.teling en luidde als volgt: '' Drakenjagers onversaagd, luister naar wat de koning vraagt. De dappere die de draak verslaat, ontvangt duizend en één dukaat. Aan iedere ridder die dit leest, trekt ten strijde tegen het beest!'' Bravo, bravo! Verschillende bronnen vertellen me dat ze ook zo'n gedichtje willen schrijven als ze net als SpacyColours helemaal high zijn van de Fruitella. Ik wens ze veel succes..

- Met ingang van 1 augustus is er op dit forum veel veranderd. De Algemene Voorwaarden zijn aangepast. Nu lijkt dat op het eerste gezicht niet erg, maar de werkelijkheid is toch schokkender. Bronnen melden dat Joriz de kleine lettertjes heeft aangepast en dat hij nu van iedereen zijn/haar huis, auto, dekbed, kookstel en de zijn/haar My Little Pony DVD-set in bezit heeft. Sommige ingewijden hebben dit aangekaart, maar hun monden zijn inmiddels al gesnoerd. Kom ook in verzet! Voorkom dat er nog meer gecensureerd wordt! Free GTAForum!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...