Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 343 - Het Krantje


OWN

369 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Deze zinnen zijn zo geloofwaardig opgeschreven door @Cabyon dat je bijna zou denken dat het echt waar was!

Hallo, en welkom bij Het Krantje. Deze rubriek is ergens midden in de nacht getypt, om dat ik in mijn vierpersoonsbed niet goed in slaap kan komen. Ik ben namelijk mijn make-up spulletjes kwijt. En mijn bonsaikittens, die altijd bij mij slapen ’s nachts. Oja, ik weet ook niet meer waar mijn gummibeertjes machine is gebleven. Gelukkig weet ik nog ’n beetje wat hier op het forum is gebeurd. Want het was me het weekje weer wel..

- Huilen, huilen en nog eens huilen. Zo kan de verhuizing van SS voor leider Pwned. emotioneel worden beschreven. Ze dachten dat ze wel wat gebied konden winnen daaro, maar dat viel vies tegen. Er is een oud gezegde, dat luidt: maak een slapende reus niet wakker. En dat is nou juist wat Sans Scrupules (geen geweten, juist) gedaan heeft. Slim hoor!

- Zozo, deze week heb ik van bronnen weeral het bewijs ontvangen dat sommige mensen op dit forum krankzinnig gek zijn. Zoals BoerDave, ballas4life en RobinSA. Zij krijgen het voor elkaar om volledig gehuld te zijn in Jock Cranley-propaganda. Dat kan toch niet??! Doet de crew niks tegen deze terreur???! Ongelooflijk. Ik hoop dat ik enkele bronnen kan tegenhouden die willen adverteren voor Gruppe 6.

- Gelukkig let GTAForum ook op de gezondheid van haar leden en daarom bestaat sinds deze week de Muziekkroeg in Beeld & Geluid, voor muziekjunkies. Hartstikke gezellig natuurlijk, alhoewel sommige bronnen het maar niks vinden. Ze mochten de kroeg niet binnen met hun schlagers en muziek van Jannes. ‘Wat een discriminatie!’, aldus hen. Andere muziekstromingen zijn dus blijkbaar wél welkom. :P

- valencio verveelde volgens de bronnen de crew deze week tot vervelens toe omdat hij de hele tijd vroeg hoe hij nou in de rollercoaster in GTA SA kon. Dat lukt steeds niet, en weeral opende hij nieuwe topics. Ingewijden konden hem niet helpen, maar wisten wel iets alternatiefs: koop een kaartje naar de Efteling en ga in de Python. Da’s toch veel leuker dan in de achtbaan gaan in zo’n computerspelletje?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...