Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 343 - Game On!


OWN

394 bezichtigingen

PzbKMoQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Phoenyxar!

Deze week doen we eens speciaal, we gaan even een kijkje nemen naar de aangekondigde games voor Gamescom (van 21 tot 25 augustus) waar ook ik naar uitkijk!

gamescom_header_975x285.jpg

Na eventjes rond te kijken blijf ik vaststeken op maar een handvol interessante dingen. Vooral omdat er weinig bekend is, maar ook omdat mijn game-universum niet verder reikt dan Race, Freeroam en Voetbal (en zelfs daarbinnen ben ik zeer kieskeurig) Dus wat interesseert me allemaal... Laten we eens een kijkje nemen!

Assassins-Creed-4-black-flag1-620x350.jpg

Assassin's Creed: Black Flag

Waarom toch Black Flag? Nou, ik heb vrij recentelijk AC I, II, Brotherhood en Revelations gespeeld en die games spraken me wel aan. De één meer dan de andere, maar in het algemeen hield ik wel van het concept. Maar toen was er Assassin's Creed III en haha, nee. Heel het idee van de oorspronkelijke games voelde wat verworpen en de sfeer is dan ook wat anders. Daarmee is het nog steeds beter dan de hordes aan games die uitkomen, maar het kan zich in mijn mening niet meten met zijn voorgangers. Dus daarom wacht ik op Black Flag. Hopend dat Ubisoft er wat moois van maakt. Gaat het een goede game zijn? Wellicht wel, maar gaat ze even goed zijn of aanvoelen zoals bijvoorbeeld II dat deed? Van wat ik heb gezien: In geen miljoen jaar.

970253_509380819110585_1797802704_n.jpg

XBOX One

Kijk eens aan, Microsoft's nieuwe speeltje. Nog niet uit of de haat is al alom aanwezig. Ik weet nog steeds niet wat ik hiervan moet denken (en de kans is groot dat men bij Microsoft ook niet zeker is, want men blijft maar voorwaarden aanpassen) Waarom kijk ik hier dan naar uit? Nou, ik zal toch ooit nog eens een nieuwe console moeten aanschaffen, zo ergens binnen 4 jaar of zo en ik zou tegen dan zeker willen zijn welke van de twee ik zal kiezen. Puur om basis van de huidige generatie zou ik voor de One kiezen, maar men doet toch moeite bij Microsoft met hun beslissingen om mij stilletjes aan maar zeker naar de PS4 te trappen. Daarom ook dat ik Sony's PlayStation 4 ook volg.

1016606_573974602667362_939305014_n.jpg

PlayStation 4

Kijk eens aan, wat een verrassing. Na de 2 en de 3 komt natuurlijk de 4. Hij ziet er best wel lekker uit zo, de console zelf toch, van de controller ga ik niks zeggen. Zelfde principe hier als bij de One, ik moet weten wat de PS4 allemaal gaat inhouden voordat ik mijn keuze maak. Want eerlijk gezegd staat momenteel geen één van de 2 consoles me echt aan. Kosten allebei evenveel als een middelgroot huis in Detroit en ik denk niet dat ik er zo veel voor over heb, nu toch niet. Maar ja, momenteel kent de PS4 mijn voorkeur. De vraag is echter hoe lang dat gaat duren. Misschien tot deze voorstellingen? Wie weet...

Zo, wat vinden jullie eigenlijk van deze items? En nog belangrijker: Naar wat kijken jullie uit op Gamescom dat ik niet heb besproken (en dat is best veel)? Laat het allemaal weten in de reacties!

Tot een volgende Game On!

1 reactie


Recommended Comments

Als ik eerlijk mag zijn, vind ik dit geen sterke Game on. Je gaat inhoudelijk op niks in en ik zie nergens fatsoenlijk argument om je uitspraken te onderbouwen. Alles gaat op je mening en gevoel, zonder daarbij te vertellen waarom je mening of gevoel zo is.

Als ik jou was zou ik het bij een onderwerp houden en dan dieper op de materie in gaan. Als je bijvoorbeeld de Xbox One en de PS4 wilt belichten, doe ze dan apart in twee edities en vergelijk ze in de laatste. Of splits de onderdelen op in aparte OWN's en vergelijk die dan. Zoals first party titels, controller en de online diensten.

Succes!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...