Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 343 - Up to Date


OWN

392 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Sans Scrupules verhuist en wordt aangevallen

Het verzoek van de gang Sans Scrupules voor een verhuizing naar een ander safe house en andere gebieden in The City is geaccepteerd. Deze week trokken de gangleden vanuit Vice City naar Los Santos, waar ze de The Covesight Community als nieuwe buren kregen. Even rustig bijkomen van de verhuizing was er voor Sans Scrupules niet bij, want Covesight verwelkomde hun nieuwe buren met een gang war in SA:MP. Beat Down greep de verhuizing van Sans Scrupules aan om de politie weer eens aan te vallen, waardoor in Vice City alles behalve de rust is wedergekeerd.

gallery_1_5_85458.jpg

Heb jij al ingezonden voor de 10 jaar GTAGames.nl-actie?

Levi wint klassieker

Op het moment dat @.Levi. en @-Matthijs- de strijd met elkaar aangaan in Graphics weet je één ding zeker: het wordt een wedstrijd waar je u tegen zegt. In de tweede ronde van de Graphics League was het al zover en de stemmen gingen niet verrassend zeer gelijk op. Uiteindelijk was het Levi die aan het eind trok met 14-11. In de andere gestreden strijd in deze ronde won @Gta Ripper van @David22.

Death Incorporated naar PC!

Als GTA V niet naar de PC komt dan doen wij het wel, moeten ze bij de Xbox 360-clan Death Incorporated gedacht hebben. En dus kan je je nu ook voor de PC-versie van GTA:IV en de bijbehorende Episodes aanmelden bij Death Incorporated. De PC-afdeling staat onder leiding van @Bassieboy35, @Cabyon en @BoerTijger. Wat betreft modificaties zijn Simple Native Trainer en Player Selector Mod toegestaan in de private matches voor het spelen van role playing games. Op zoek naar een GTA-clan voor de PC? Death Incorporated is klaar voor jou!

Overig nieuws

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...