Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580012

Editie 6 - Weekly Column


Dutchy3010

552 bezichtigingen

blog-33831-1159395608.jpg

Helaas kon Pietje II er niet voor zorgen dat hij de Weekly Column op tijd af had. Dit komt door privé zaken. Hij vond er absoluut geen tijd voor, al wou hij het wel heel graag. We kunnen deze rubriek niet zo maar laten schieten dus zal SummerBase ook deze rubriek afhandelen. Helaas had hij ook niet echt tijd om iets te verzinnen of de ontwerpen, dus toch nog oude nieuwtjes van VCS, het is in ieder geval iets. Maar ik denk dat de fans dit al wisten maar goed ik wens jullie allen toch nog veel plezier bij het lezen van de Weekly Column.

-- --- --

Alweer nieuws!



Er is weer nieuw nieuws binnen gekomen in de wereld van Vice City Stories in het Amerikaanse gamemagazine 'Gamesmaster' presenteert het zich geen nieuwe screenshot's maar wel enkele nuttige informatie die ons weer een zetje in de rug geeft. Natuurlijk kan ik deze info(rmatie) niet voor mijzelf houden dus ik zou zeggen haal in milkshake bij de snackbar verderop en ga er maar rustig voor zitten.
  • 1 van de nummers op de radio is gemaakt door Blondie (zomg) maar de uiteindelijke soundtrack is nog niet bekend.
  • Omdat VCS 2 jaar eerder is dan Vice City zijn er meer arme gebieden in de stad en sommige gebieden die kent van Vice City zijn nog in aanbouw. Bijvoorbeeld Ocea Drive, Downtowm en het golfbaan, maar ze lijken een beetje anders. Aldus de Gamesmaster.
  • Gamesmaster weet té vertellen dat Vice City Stories 2 maal zo groot wordt als Liberty City Stories met meer auto's en meer missie's en meer muziek.
  • Gamesmaster vind de controls/besturing helaas iets minder, maar dat is hun eigen mening.
  • Sommige gezichten van familie's gaan we weer terug zien, maar de meeste personages zijn compleet nieuw.

Zo dat was het nieuws voor vandaag al weer als er weer meer nieuws komt dan zul je dat horen helaas geen nieuwe screens, maar ik denk dat die eerdaags wel weer eens komen ik hoop in ieder geval dat jullie iets meer weten het is vertaald van het Engels dus het kan soms wat brak overkomen, maar iedere normale Nederlander kan dat denk ik wel verstaan. Enjoy! :)



Door: SummerBase.



- - -

Voice Actor van Vic(tor) Vance bekend!

Het nieuws is dan toch naar buiten gekomen de voice actor van Victor Vance is toch echt bekend. En de gelukkige is dit maal: Ving Rhames. Deze man is ook niet zo maar iemand hij heeft mee gespeeld in de films: Pulp Fiction, Con Air, The Dawn Of The Dead remake. Ik denk dan ook dat het een man is met een stem die perfect aansluit op de verwachtingen van Victor. Natuurlijk is het ook een Neger net zoals Victor zelf. Ik heb ook nog een foto gevonden van Ving Rhames en daarnaast staat onze eigen Victor Vance. Ik verwacht veel van deze Voice Actor, maar de meningen speculeren de roddelbar al.

blog-33831-1159395479.png



Door: SummerBase.

-- --- --

Verdere informatie over GTA Vice City Stories vrijgegeven.



Tijdens de Leipzig Games Convention vorige week, hebben een aantal gelukkigen de kans gekregen om GTA Vice City Stories door Rockstar Leeds in een preview voorgeschoteld te kunnen krijgen. Een Duitse gaming website, 4Players.de, hebben een verslag gemaakt van hun Vice City Stories-tripje op de Leipzig Games Convention. Dankzij hen zijn er weer nieuwe details over GTA Vice City Stories bekend:

  • De broer van Victor, Lance Vance, is schijnbaar een 'drugsverslaafd wrak'.
  • Tijdens een aantal missie's wordt Victor Vance bijgestaan door Lance Vance en Ricardo Diaz (!), dit hint mogelijk naar een WiFi Co-Operator mode.
  • Het spel zal golfkarretjes (Caddy) bevatten, dat verder betekent dat The Leaf Links Golf Course nog niet weggehaald is in Vice City Stories. (Al was dat al langer bekend, het is dan namelijk vrij logisch dat er ook Caddy's in het spel zullen zitten.)
  • Volgens het artikel zou er meer innovaties in de Multiplayer-mode zijn.
  • Niet zulk heel belangrijk nieuws, maar de makers van dit verslag hebben ook een demo gespeeld, en daarin zagen ze heel vaak pop-ups (dat voetgangers zomaar verschijnen, zó dichtbij dat ze onderhand voor je neus verschijnen), en fade-ins (dat voetgangers zomaar langzaam verdwijnen, als ze een beetje verder van je af zijn). Rockstar Games heeft wel verzekerd dat dit in de uiteindelijke versie niet zo zal zijn, het is immers ook maar een demo, voor een demonstratie.
  • De explosie's zien er véél beter uit als in GTA Vice City, in plaats van een kleine, onduidelijke explosie-cirkel zien we nu naast een zeer duidelijke en mooie explosie ook sissende brandstralen, en de brokstukken schieten weg.
  • Er zal een veel beter richt-systeem voor de wapens zijn, waardoor je vervelende indicentjes - zoals met de politie - kan voorkomen.

Door: Pietje II.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...