Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    94,413

Geen deelname 12e corporation verkiezingen


Bierbuikje

1,216 views

BeaT DowN zal zich niet verkiesbaar stellen bij de aankomende corporation verkiezingen. Dit doen wij wegens afgenomen activiteit binnen onze gang die wij eerst willen oplossen voordat wij weer mee doen om het corporationschap. Door ons niet verkiesbaar te stellen hebben wij de kans om ons ledenbestand op te schonen en via maatregelen die nu al bezig zijn of nog moeten worden uitgevoerd onze activiteit aanzienlijk te verhogen. Daarna kunnen wij weer fris aan de start staan van een nieuwe corporationverkiezing.

Wanneer BeaT DowN geen corporation meer is zal er een heel subforum verdwijnen, maar daarmee verdwijnen onze projecten nog niet. De blog zal nog steeds actief blijven, in The City staan wij gewoon ons mannetje en onze gang talk zal nog steeds bevolkt blijven door onze leden. Kortom, wij blijven actief.

De leiding en leden van BeaT DowN wensen de potentiële corporations en Covesight veel succes toe in hun strijd om het corporationschap.

BeaT DowN - The best place to be

3 Comments


Recommended Comments

Heb het eigenlijk helemaal niet verwacht, dus het komt best wel vreemd aan. Ik hoop dat we jullie actief kunnen blijven zien! :D

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...