Jump to content
 • Sign Up

Beat Down Blog

 • entries
  150
 • comments
  864
 • views
  87,669

Geen deelname 12e corporation verkiezingen

Bierbuikje

746 views

BeaT DowN zal zich niet verkiesbaar stellen bij de aankomende corporation verkiezingen. Dit doen wij wegens afgenomen activiteit binnen onze gang die wij eerst willen oplossen voordat wij weer mee doen om het corporationschap. Door ons niet verkiesbaar te stellen hebben wij de kans om ons ledenbestand op te schonen en via maatregelen die nu al bezig zijn of nog moeten worden uitgevoerd onze activiteit aanzienlijk te verhogen. Daarna kunnen wij weer fris aan de start staan van een nieuwe corporationverkiezing.

Wanneer BeaT DowN geen corporation meer is zal er een heel subforum verdwijnen, maar daarmee verdwijnen onze projecten nog niet. De blog zal nog steeds actief blijven, in The City staan wij gewoon ons mannetje en onze gang talk zal nog steeds bevolkt blijven door onze leden. Kortom, wij blijven actief.

De leiding en leden van BeaT DowN wensen de potentiële corporations en Covesight veel succes toe in hun strijd om het corporationschap.

BeaT DowN - The best place to be3 Comments


Recommended Comments

Heb het eigenlijk helemaal niet verwacht, dus het komt best wel vreemd aan. Ik hoop dat we jullie actief kunnen blijven zien! :D

Share this comment


Link to comment

Moedige en verrassende beslissing. Hopelijk kunnen jullie de voor ogen gestelde doelen halen.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...