Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  278,219

MAF 030 - Loser Van De Week

NandroDavids

475 views

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Zoals gezegd hebben we deze week zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer... geen forumlid, maar een game-bedrijf: Rockstar Games!

gallery_7284_229_618.png

"Goh, Nandro, is dat nu wel zo handig, Rockstar Games zo'n negatieve eretitel geven? Is dat niet slecht voor GTAGames?" Nou, de kans is natuurlijk groot dat Rockstar Games deze website goed in de gaten houdt, en uiteraard volgen ze MAF dan ook op de voet. Dus ja, ze zullen dit lezen, zonder enige twijfel. Maar wij van MAF zijn eerlijk, en zeggen waar het op staat. En de afgelopen week was Rockstar Games dermate slecht bezig, dat wij ze deze titel toch willen geven. Ongeacht de consequenties. Die eerlijkheid moeten ze juist kunnen waarderen.

En waarom zijn ze dan Loser Van De Week? Dat lijkt me vrij helder: vanwege het uitlekken van verschillende zaken rond GTA V. Audiobestanden, radiostations, het ligt allemaal al op straat. En dat enkel omdat de game al wel te downloaden is, maar nog niet te spelen. Nu heb ik daar niet heel veel verstand van, maar het lijkt me toch een vrij onverstandige zet. Immers: het duurt nog bijna 4 weken voor dat GTA V echt uitkomt, was het dan echt nodig om het nu al te laten downloaden? Nee, natuurlijk niet. Dit was gewoonweg een kansloze actie.

Natuurlijk gaat Rockstar Games dit gewoon goedmaken door straks op 17 september (of wellicht iets eerder als het spelen ook toch eerder kan) een ongekend vette game te laten zien aan de wereld. Dat weten we allemaal: GTA V wordt zo tof, dan is de wereld deze week waarin ze in de beroemde MAF uitgeroepen werden tot Loser Van De Week heel snel weer vergeten.

Maar voor nu: Rockstar Games, van harte 'gefeliciteerd' met de titel Loser Van De Week!1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...