Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582003

Editie 344 - Het Krantje


OWN

395 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Deze zinnen zijn zo geloofwaardig opgeschreven door @Cabyon dat je bijna zou denken dat het echt waar was!

Oah, hallo, ganz tolle mädels von mich! Wie geht es mit dir? Haha, ja, mijn talen zijn echt prima. Heb ze gisteren nog mogen gebruiken, tijdens een etentje met allerlei mensen van de VTG (Vereniging Tegen Gordon), dus dat was lachen. And after the dinner there I had a chocolate rape! Haha. Nouja, laten we maar beginnen. Want het was me het weekje weer wel...

- Naast het Midden-Oosten worden ook nog ergens anders aanslagen gepleegd. Nee, niet op Gordons huis, maar gewoon hier, op dit forum! Nouja, het was eigenlijk meer een soort explosie in het GTA V Forum. Deze week, eigenlijk ook eerder, werden over alles topics geopend. Werkelijk alles. Bronnen suggereren dat als Rockstar zelf een scheet laat, men daar nog een topic over opent. Aan die suggestie zit duidelijk een luchtje.

- Omdat Jacky-2007 ‘geen telfouten wil maken’, moet heel GTAForum nóg langer wachten op de uitslag van de Schrijfwedstrijd. Wat is dat nou voor een onzin? Tja, ik kan er niks tegen inbrengen. Ingewijden zeggen dat het misschien een goed idee is om wachtgeld te eisen. We zullen zien!

- Spam is zoiets als dat je iets van je softijsje op je Dolce & Gabbana polo lekt; je krijgt het er nooit meer uit. En laat dat nou net iets zijn wat Joriz is overkomen! Bijna iedereen kreeg een mailtje dat je een PS3 kon winnen en ook nog dit en dat.. Jaja, ik ken het nu wel! Bovendien, ik heb al ingezonden..?!? Dat Joriz dat niet weet. Dat is wel een goed teken. Het programma PRISM heeft GTAForum dus (nog) niet onder de loep genomen. 8)

- Volgens bronnen heeft men elkaar in de crew heeft men elkaar tegen moet houden om niet tegen de politie te vertellen dat mekane een spel heeft meekregen voor 18 jaar en ouder terwijl hij zelf 15 was, en zelfs zonder ouders! Eigenlijk is dat niet raar, ik bedoel, ik luisterde op mijn 15de ook al Frans Bauer, terwijl dat eigenlijk pas mag wanneer je oud en kleinzerig bent en je Gerard Joling heet. Lak aan die regels!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...