Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582003

Editie 344 - Game On!


OWN

559 bezichtigingen

PzbKMoQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Welkom bij de Game On! voor deze week! Dit keer gaan wij het hebben over een alleraardigst spelletje wat ik recentelijk op vakantie heb ontdekt, en welke ik graag met jullie zou willen delen.

McPixel_Steam.jpg

Het spelletje heet McPixel en is beschikbaar voor Windows, Linux, Mac OS, iPhone, iPad, iPod, Android, Blackberry en, hipsters opgelet, Commodore 64.

Het doel van het spel is simpel: ontmantel de bom, en wel binnen 20 seconden. Doe je dat niet, dan ontploft de locatie waar je bent en heb je gefaald. De graphics van het spel zijn - zoals de titel luidt - erg pixel-achtig, als ik dat zo mag noemen. Mooi details zul je hier niet vinden, wat in mijn ogen het spel juist leuker maakt. Voeg daarbij lekkere ''64-bit'' muziek toe en je hebt een vet spelletje. :puh:

McPixel%202012-07-25%2015-55-59-40.png

Een voorbeeldje van een level. Je hebt talloze opties hier, maar het doel is: ontmantel de bom. Als je faalt, wat je vermoedelijk de eerste paar keren zeker zult doen, ga je door naar het volgende level. Je kunt hetzelfde level dus niet direct opnieuw spelen. Als je alle zes de levels hebt gehaald, heb je de chapter uitgespeeld, welke dus bestaat uit zes levels. Maar dan ben je er nog niet. Een echte gamer speelt 'm natuurlijk voor 100% uit. En ja, dan moet je álle opties in álle levels proberen. Dan ben je nog wel even bezig. Niet voor niets raden de makers aan om dit spel niet te lang achter elkaar te spelen, het is namelijk nogal frustrerend (voor leken dan :clown:).

Maar zie, normaal vertel ik wat over een spelletje hier en dan scroll je verder naar het volgende mooi OWN-artikel, wat je net hebt gelezen vergetende. Maar nu is dat anders. Je kunt het nu proberen op de PC. Klik hier en ga naar ''DEMO''. Zet je muziek wel aan, want nogmaals, die is vet. Geniet van de gortdroge humor van de makers en de onzinnige oplossingen. Tot de volgende keer!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...