Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582003

Editie 344 - Up to Date


OWN

427 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Gangs op trainingskamp na mededeling Beat Down

Beat Down bracht dit weekend een schokkende mededeling naar buiten: bij de eerstvolgende Corporation Verkiezingen zullen ze niet deelnemen. Dat zou betekenen dat er plek is voor een nieuwe Corporation, voortkomend uit één van de huidige Gangs. Volgens insiders zijn leden van de campagne-teams direct op trainingskamp gegaan nu het woord 'verkiezingen' weer hardop uitgesproken wordt. Volgens Sans Scrupules is er echter niks aan de hand: volgens eigen zeggen hebben zij het Corporationschap al binnen. Eén ding kun je ze nageven: zelfvertrouwen hebben ze in ieder geval. Of dat terecht is zal de toekomst moeten uitwijzen.

Decoreer je longboard

Als je op dit forum een prijsvraag wint, krijg je vaak een tas vol goodies van Joriz. Hieronder vallen ook vaak vele stickers, variërend van GTA tot GTAGames. Sommigen doen er niets mee, anderen delen ze uit of plakken hun computerkast, laptop, fiets of auto mee onder. vond dat allemaal te gewoontjes en plakte de stickers op z'n longboard. Het is origineel en het ziet er natuurlijk ook nog eens goed uit; helemaal top!

gallery_13783_45_119728.png

Het longboard van Njfokke.

Kloep loopt tweede blauwtje op

Wat een kluns is die @Kloep toch. Na een eerdere poging in 2012 dacht Kloep dat na een paar maandjes rust als Megalid het dit keer wel goed zou lopen, maar hij kwam opnieuw bedrogen uit. Sinds deze week is Kloep daarom weer in het blauw te bewonderen en modereert hij de fora van CW, VCS, LCS en GTA: Online. De eerste drie neemt hij over van @ASPHALT, die wij via deze weg willen bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Kloep, veel succes!

Overig nieuws

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...