Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79352

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Wordt Vervolgd


Phoenyxar

844 bezichtigingen

Wordt Vervolgd

Trevor komt buitengelopen, bloed over zich heen en met een deel van de buit. Strompelend komt hij aan bij zijn Bhodi. Hij leunt tegen zijn deur aan. Was dit het waard? Waarschijnlijk niet... Hij stapt in en rijdt weg, naar de heuvels.

De krekels zijn te horen in het hoge gras. Michael ligt in een veld languit te genieten van de zon, wachtend op zijn zoon. "Dit is serieus de laatste keer dat we een berg doen. Echt de laatste keer!" Jimmy komt uitgeput aan en ploft zich neer naast Michael. "Niet gaan liggen, we rijden zo verder." Jimmy lijkt er niet veel zin in te hebben. Michael staat recht en neemt zijn fiets vast. "Als je eerder dan mij thuis bent dan leen ik je de auto voor een week." Jimmy lacht. "Ja, dat gaat me echt lukken."

Michael komt bij zijn huis aan, met Jimmy nergens nog maar te zien. Lamar zit op de oprit. "Wat is er mis, Lamar?" Hij kijkt op naar Michael. "Trevor is tegengehouden in Blaine County. Onder het bloed en met een berg geld op de passagierstoel." Michael ziet niet echt waar dit heen gaat. "...en Franklin's vriendin heeft Trevor deze ochtend zien weglopen toen ze naar Franklin ging." Het begint allemaal een beetje duidelijker te worden. "En Franklin?" Lamar kijkt naar beneden. "Die is aan zijn einde gekomen zoals iedereen in Grove. Een kogel of 4, het gebruikelijke." Michael gaat naast Lamar neerzitten. "En nu?" "Trevor zal één van de dagen worden veroordeeld." "Ik vraag me af waarom. Het geld hadden we nu toch, en allemaal verdeeld, dus waarom?" Jimmy komt eindelijk aangereden. "Nooit meer fietsen!"

De dagen gingen voorbij en Michael bevindt zich nu voor de ingang van het gerecht. De regen, die anders bijna nooit te vinden is in Los Santos, gutst naar beneden. Hij weet niet wat te denken. Een auto vol met Grove-members komt aanrijden. Dit gaat geen leuke uitspraak worden.

---

Niet zo sterk, maar hopelijk is het goed voor één week. Het is moeilijk om een goed stoppunt te vinden in zo'n verhaal.

Tot de volgende Phoenomena! :3

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...