Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,650

MAF 031 - Loser Van De Week

NandroDavids

449 views

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals gezegd hebben we deze week meeerdere Losers Van De Week, maar we hebben ze maar gewoon in één rubriek bij elkaar gezet. Het gaat namelijk om hetzelfde onderwerp. Die titel van Loser Van De Week levert overigens geen badge op, maar simpelweg de twijfelachtige eer van de titel en natuurlijk de twijfelachtige eer van de eervolle vermelding in MAF. En de grootste Loser Van De Week is deze keer... @Thundercover!

gallery_7284_229_6641.png

En dat terwijl hij afgelopen week juist de winnaar bleek van de Schrijfwedstrijd. Zou hem dat dan niet de titel Winnaar Van De Week op moeten leveren, net als de winnaar van de Radio Contest? Nee, want de manier waarop Thundercover heeft gewonnen, dat verdient niet echt de schoonheidsprijs. Daar zou je zelfs een compleet verhaal over kunnen schrijven, die alle ingestuurde verhalen van de contest overtreft.

Thundercover speelde een vuil spelletje. Hij heeft zelf, als één van de weinige deelnemers, namelijk niet gestemd. Daarmee vergrootte hij uiteraard zijn eigen kansen, want hij gaf de concurrentie op deze manier geen punten. Op zich een slimme tactiek natuurlijk, maar wel laf. Helemaal aangezien hij een deelnemer was van het GTAVisie Songfestival, waar stemmen om die reden voor deelnemers verplicht werd gesteld. Het was dus sowieso geen onwetendheid van Thundercover, want hij was hier toen, net als alle andere deelnemers, in een PB op gewezen. Het niet-stemmen bij de Schrijfwedstrijd was daarmee een volkomen bewuste actie.

Thundercover? Ik pleit voor een naamswijziging naar Thuntermensch

Dat zijn NSB-praktijken, hoogverraad, een mes in de rug, een misdaad die ik gelijk zou willen stellen aan een gifgasaanval op onschuldige burgers. Assad zou Thundercover vast heel goed kunnen gebruiken. Thundercover? Ik pleit voor een naamswijziging naar Thuntermensch. Ik heb bij de VN al gevraagd om een Ban (Ki-Moon), maar daar kwam nog geen reactie op. Daarom dan maar deze maatregel: het uitroepen tot Loser Van De Week.

Overigens was Thundercover niet de enige deelnemer die deze tactiek toepaste, ook Cabyon en Shorty_D maakten zich schuldig aan deze misdaad tegen de mensheid. Met minder succes, want zij eindigden respectievelijk als gedeeld 5e en gedeeld 8e (laatste). Dan zou je in principe ook juist als nog grotere Loser uitgeroepen kunnen worden, maar volgens MAF heeft Thundercover meer kwaad aangericht. En dat voor een Globale Moderator... tja, voor hoe lang nog, is natuurlijk de vraag na dit ongekende wangedrag.

Thundercover, en in iets mindere mate ook Cabyon en Shorty_D, van harte 'gefeliciteerd' met de titel Loser Van De Week!2 Comments


Recommended Comments

Ik begin te blozen bij het krijgen van al die aandacht: een overwinning én een artikel in MAF helemaal toegewijd aan mij. :$

Nogmaals bedankt voor het stemmen! :tu:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...