Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582003

Editie 345 - Het Krantje


OWN

373 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Deze onzin is op papier gezet door @Cabyon!

Hallo lieve lezers, wat fantastisch dat jullie altijd mijn rubriek blijven lezen! En dat terwijl hij uit louter 26 letters bestaat. Maargoed, we slaan die pseudo-intellectuele onzin over. Niemand behalve die ene verlamde gast in die rolstoel vindt dat interessant. Oja, wisten jullie trouwens dat het 50 jaar geleden dat rapper Martin Luther King zijn befaamde zinnen rapte? Hij is echt steengoed op Bakermats nummer ''Vandaag''. Niveau Ali-B. Maargoed, laten we maar doorgaan met ander belangrijk nieuws. Want het was me het weekje weer wel..

- Sans Scrupules is onderuit gegaan tegen Covesight. In de server van de corporation werd het 3-0 voor de heren uit Cove. De grote man van de wedstrijd was DieHard, die met een hattrick de thuisploeg aan de zege hielp. Na de race was zijn commentaar volgens bronnen ‘’dat zijn gaspedaal vast zat’’. Sans Scrupules laat het er niet bij zitten, en beticht volgens ingewijden Covesight van valsspelen. Zo zou het om 15:00 uur ingame droog moeten zijn terwijl het nat was en was de groene thee bij het natafelen te snel op. Covesight heeft nog niet op deze ontwikkelingen gereageerd.

- Sommige mensen hebben soms heldere uitleg nodig. Zo ook . Hij wou graag van een PS2 een PS3 maken maar wist niet hoe dat moest. Bronnen hebben wel een idee; pak je PS2 op en gooi hem uit het raam. Doe je pyjama uit en trek je kleren aan, fiets dan zo snel mogelijk op je driewieler naar de Bart Smit en koop daar een PS3. Probleem opgelost! Kost je alleen wat euro’s. Maar dat heeft hij er vast wel voor over.

- Bronnen die elke week verplicht trouw aan Het Krantje rapporteren, reppen dat het lid @haqa de nieuwe feitenkoning wordt als we het over GTA V hebben. Immers, ‘’ 70% van de personen die gta v voor het eerst gaan spelen, gaan de eerste uur gewoon rond wandelen en niet naar de missie's.!!’’ Nou goed, in mijn geval is dit niet echt waar. Ik ga eerst tien uur kijken naar het prachtige lichaam van Tracy..

- Terwijl bijna alle persoonlijke blogs in de blogsectie van GTAForum wegkwijlen in vergetelheid, houdt een blog moedig stand. Tenminste, dat probeert hij. Het is Phoenyxars blog, PPPP genaamd. En daarop staat toch een fantastisch verhaaltje dat het volgen waard is. Waarom doet niemand dat? Ingewijden opperen dat hij beter zijn verhaaltje kan opleuken met wat foto’s van Patty Brard. Maar andere bronnen zijn het daar niet mee eens. Die willen veel liever foto’s van Viola Holt zien. We zijn benieuwd wat er uit gaat komen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...