Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581955

Editie 345 - Welkom!


OWN

362 bezichtigingen

lpWiJXb.jpg

Editie 345 it is! Na een tijdje weggeweest te zijn kan ik eindelijk weer eens de OWN publiceren. Deze week hebben we goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat deze editie verschijnt.

Het slechte nieuws: Guardian1980 en Davedavy verlaten OWN als redacteur. Vooral Guardian1980 heeft lang bij OWN gezeten en verscheidende rubrieken geschreven. Davedavy konden we de laatste paar maanden herkennen als crashredacteur. We kennen kennen daarnaast vooral van Game On, die hij toevallig deze editie nog heeft geschreven. Heren, namens de gehele redactie willen wij jullie bedanken voor jullie inzet bij OWN! smile3.gif

Terug naar de inhoud. Wij hebben weer Up to Date voor u in petto, gevolgd door Game On en Het Krantje. Daarna hebben wij een Test Jezelf over een voertuig voor u klaar staan en is de cartoonrubriek Forumball weer van de partij. De Opmerkelijk gaat over tanks en dan hebben we 10 Jaar GTAGames een nieuw iemand die iets heeft geschreven. Wie? Check het daar maar. Bij ... V.S. ... kijken we dan naar de nieuwe generatie consoles en tot slot hebben wij weer de felicitaties en agendapunten bij Volgende Week!

Veel leesplezier!

Bassieboy35 - Hoofdredacteur

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...