Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 346 - Lid van de Week


OWN

445 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_

Welkom bij Lid van de Week; terug van weggeweest. De naam zegt het al: we gaan elke week een lid van de week kiezen. Vroeger werd dat nog door de lezer gedaan, nu doen wij dat zelf. Daarnaast vertellen we nog wat meer over het slachtoffer, en lichten we de keuze toe. De eer is aan @Tommie59 om als eerste tot lid van de week verkozen te worden!

photo-135565.png?_r=1371752815

Tommie59, op het forum geboren als iwantgta5, maar in juli 2013 een naamswijziging ondergaan. Niet dat hij GTA5 niet meer wil hebben, integendeel. Hij hoopt vooral dat het in GTA5 mogelijk wordt om je auto's in singleplayer in de garage te zetten, en ze er in de multiplayer er weer uit kan scheuren. Dan kan hij met zijn auto's waar hij dan gewend aan is, voor de politie vluchten na de zoveelste overval. Want dát wordt zijn favoriete bezigheid in GTA Online: zo veel mogelijk winkels van hun geld afhelpen, uiteraard samen met zijn vrienden.

Qua GTA-ervaring is hij echt een gevalletje 'jong geleerd is oud gedaan'. Al vanaf zijn 9e levensjaar speelt hij GTA. Maar zo lang zit hij nog niet op het forum. Pas toen hij GTA5 had ontdekt, werd hij lid, om mee te doen aan de hype en om nieuwe gamevrienden te vinden voor de nieuwe parel in de serie. Zijn eerste GTA ontdekte hij bij een 'zoon van een vriendin van m'n moeder', oftewel bij een kennis. Gauw daarna kocht hij zelf GTA's, zo heeft hij GTA2, SA, IV en de EFLC in zijn bezit. De eerste twee op de pc, de laatste twee op de PS3. Sinds kort heeft hij IV en TBOGT voor 100% uitgespeeld. TBOGT is daarnaast ook zijn favoriete deel uit de serie, alleen komt hij daar binnen twee weken op terug.

0pto.jpg

Maar waarom is hij nou verkozen tot Lid van de Week? Hij viel deze week op door zijn inzet voor GTA Online en het forum: hij heeft 3 september jl. een crew opgericht, waar hij op het forum hier en daar reclame voor heeft gemaakt, genaamd Crew GTA5. Een crew voor PS3-bezitters, Nederlandstaligen, en in het speciaal voor leden van gtaforum.nl. Daarnaast rijdt hij je gratis rond in Los Santos en omstreken, hij is zelfs bereidt om een stretch, helikopter of jet voor je te kopen, als je behoefte hebt aan wat meer luxe. Dus, PS3-bezitters van het forum, voeg tommie59 toe aan je vriendenlijst: je zult er geen spijt van krijgen.

toV9cij.jpg

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...