Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582003

Editie 346 - Het Krantje


OWN

558 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Dit is fictief en de schrijver van deze onzin is @Cabyon!

Laatst was ik in Swagcitystan op een cursus ‘met swag omgaan met social media’ waar ik werd geïntroduceerd voor een voor mij een nieuw fenoneem: de hesjteg (#). Ik had geleerd dat je daarmee je swaglevel aanzienlijk kon verhogen door die achter elk berichtje te plaatsen. Verder kwam mij ter ore dat je via deze weg het beste Patty Brard kunt beledigen. Dus, #bitch, ik krijg nog die #kaasschaaf van je! #pattybrard #zuigjeveteensweg #nandroisjaloersopjeego Ik zie wel of het aankomt. Maar laten we terugkeren naar de normale gang van zaken. #Wanthetwasmehetweekjeweerwel.. #swag

- Volle heisa in het Minecraft topic. Ene koekjesnl had daar liggen griefen (andermans spullen kapot houwen zonder dat je er toestemming voor hebt; m.a.w. iets doen wat niet mag) en dat vonden de andere helemaal niet leuk. Naast schapen, koeien en varkens schijnt ook dat Marc van de Linden in een van de dorpen uit gevangenschap was verdwenen. Daar maakte men zich niet druk om. Immers, zo redeneerde bronnen, ver kon hij toch niet zijn.

- Toegegeven, we moesten er even op wachten maar na een dagje broedden in het recruitment subfora is-ie er toch eindelijk: een nieuw spamhok in de gang talk! De naam is ‘The Los Santos Crew’, en heeft net als bijna alle andere gangs wat loze doelstellingen die ze toch nooit gaan waarmaken. Ideaal dus om al die postgeile jongetjes op los te laten, en dat wordt ook stevig gedaan. Nu moet nog wel even iemand hen vertellen dat het postcount daar uit staat.

- Phoenyxar is een hele aardige jongen. Maar hij heeft een probleem. Hij weet niet hoe hij reclame moet maken voor zijn blog. En ja, dat is jammer. Ingewijden hebben in eerdere edities van Het Krantje al gesuggereerd dat hij misschien wat plaatjes van mooie meiden op zijn blog moet zetten, maar zijn onderdaan Mrkwark van het spamhokje TU pakt het heel anders aan: ‘’ Wil jij een Leuk blog lezen ? heb ik het over maf ? nee joh das stom Lees het persoonlijke verhaal van Phoenyxar en all zijn rare ideeën PHOENOMENA REVOLUTIE’’ Joh, het had geschreven kunnen zijn door de boy himself. Nu is het volgens bronnen alleen nog maar de vraag of dat reclamezinnetje kwalitatief overkomt met wat er in de blog staat.. hmm.

- Zeg, nu we het toch over hesjtegs hebben gehad.. bronnen suggeren dat volgende week niet GTA V uitkomt, maar #GTAV! Kijk maar:

xN9z0rC.png

Schokkend toch! Volgens bronnen heeft Joriz via PRISM een Twitter functie geïntegreerd die via een algebraïsch algoritme via een ASICII-verbinding op de kop communiceert met het schoothondje van de AIVD. Kortom: we worden in de gaten gehouden!!!!!!!!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...