Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 34 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

333 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

Stof tot nadenken



Humorloos?

Humor. Een aspect dat dagelijks je leven vult. Voor velen geldt dan ook een regel met betrekking tot humor in het leven: “Een dag geen humor/niet gelachen is gelijk aan een dag niet geleefd.” Sommigen zijn dol op platte humor, anderen zijn dol op doordachte humor en anderen zijn weer dol op helemaal géén humor (maar diegenen zullen altijd beweren dat ze juist wél dol zijn op humor, maar gek genoeg kunnen ze nooit lachen om een enkele soort van humor).

Pietje (II)'s Labiele Entertaiment is een vrij labiele rubriek, het laatste rubriekje van deze wekelijkse forumkrant en dus eigenlijk nog het toetje. Althans, dat zou het moeten zijn voor sommigen. Hoewel het nooit precies de opzet was van onze redacteur van PLEE om iets als humor over te brengen, vatten enkelen dit helaas wel zo op. Ook de humorlozen. Dit tot de redacteur zijn grote spijt, want het was helemáál niet de bedoeling. Deze verontschuldiging is vooral gemaakt voor degenen die onze redacteur het kwalijk nam dat hij enige zin van humor over probeerde te brengen. Eén van deze personen, A. Rendsoog, is één van de grote kwalijknemers. Hij vindt de 'humor' uit Pietje's Labiele Entertainment (wat overigens niet als humor bedoeld was) ongepast, smakeloos, walgelijk en niet parallellopend met zíjn gedachtegang van humor.

De heer Rendsoog verklaart: “Inderdaad, ik weet niet wat die Pietje II gegeten heeft maar het is absoluut smakeloos. Ik begrijp niet waarom hij dan zo als ‘geweldig’ en ‘de koning’ bestempeld moet worden.” Daarop vroegen wij: Wat is dan wel uw humor? “Nou, ik vind het bijvoorbeeld om je te bescheuren om twee bonbonnetjes in plaats van één bij de koffie te nemen.” Aldus een desgevraagde en een in de lach geschoten A. Rendsoog.

Ingezonden brieven

Typhoon

Dit stukje van Ongezouten is door mij (Typhoon) geschreven, gelukkig gaat het niet over mij want dan zou het veel te leuk worden. Dit stukje gaat over Jowx en zijn geliefden. We zullen maar bij het begin beginnen. Het begon allemaal met ene Pietje II (:7), onze Piet was altijd een onschuldig lid, totdat Jowx hem tot een date vroeg. Pietje leek dit wel een goed idéé, maar Jowx andere liefde 'Mirrrr' vond dit minder. Mirrrr vroeg Pietje ook uit, en zelfs SummerBase had interresse in Pietje. Iedereen wou met Pietje uit, maar op de dag dat Jowx, SummerBase en Mirrrr bij Pietje kwamen draaide het wiel. Jowx zag Mirrrr weer staan, en Pietje vond SummerBase wel heel aantrekkelijk. Piet en Summer doken de kleedkamer in en die zagen we niet weer (gelukkig ;)) Jowx en Mirrrr kregen naar een heel erg gezellige nacht een goed idéé, ze willen namelijk trouwen. Alleen hou kan dat dacht ik, eerst vond Jowx Pietje nog leuk en nu vind hij Mirrrr weer leuk, ik vond het allemaal maar verdacht. Pietje zelf vond het ook maar raar, hij zei "En ik dan?" Pietje heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen om Cermoniemeester te worden. Dit werd allemaal bedacht door ene 'Preddy', het gerucht gaat dat deze jongen Jowx ook niet echt wil loslaten. Wat zijn Preddy en Pietje van plan bij de aankomende bruiloft, en waarom slaapt Jowx nog steeds met een foto van Pietje onder zijn kussen? Ik weet het niet meer, maar 1 ding weet ik wel, iedereen wil Jowx voor zich zelf hebben maar wie lukt het uiteindelijk? De verliefde Mirrrr, de nog meer verliefde Pietje of de jaloerse Preddy? En wat vind SummerBase ervan dat Pietje Jowx nou weer leuk vind. Natuurlijk vragen jullie af wat ik hier van vind, Jowx is een hele aardige jongen, maar ik Pietje en Preddy, als ik jullie was zou ik toch voor Mirrrr gaan ;) Blaat :cya:

Jowx

Eventjes op het laatste moment iets lolligs met jullie delen, Pietje II is weer eens handig bezig.

Maar geen nood, want de hulp was al onderweg.. :D

En ze leefden nog lang en gelukkig! :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...