Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581994

Editie 347 - Lid van de Week


OWN

313 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. De eer is aan om deze week tot lid van de week verkozen te worden!

photo-57841.png?_r=1378742537photo-57841.png?_r=1379193437

Haakontje zwerft al sinds november 2006 op het forum; gewoon om zijn interesse in GTA. Hij keek toen al regelmatig op GTAGames, en zag een linkje naar het forum. Daar zag hij een registratieknop, en een nieuw lid was geboren. Eerst nog onder zijn grote naam, -Haakon-, maar om een onduidelijke reden is hij in maart 2011 gekrompen tot Haakontje. 19 jaar, middelbare school-periode overleefd, geniet van een tussenjaar, en werkt bij de Media Markt, uiteraard op de entertainment-afdeling, zwemmend tussen de cd'tjes van GTAV. Hij wil na dit tussenjaar naar het HBO, en daarna groot worden in de muziekindustrie.

Zijn eerste aanraking met GTA was rond zijn 9e levensjaar. Een vriend had GTA III op zijn computer, en de kleine Haakon werd helemaal opgezogen. Je kon zomaar even een autootje jatten, de omgeving gaan verkennen en overal heen: is dit een droom? Daarna was er ook geen houden meer aan. De ene na de andere GTA kwam het huis binnen. I, II, III, VC, SA, VCS, IV, TLAD, TBOGT en CW. Een hele lijst, hij is er dan ook trots op. Zijn favoriet blijft (tot dinsdag) TBOGT. Voor hem is het niet eens een uitbreiding van IV, maar gewoon een los deel uit de serie. TBOGT geeft volgens hem een enorme vibe, en de muziek is nog beter dan die van de andere GTA's.

Natuurlijk belandt ook bij hem op 17 september GTAV op de deurmat, voor de Xbox 360. GTAV wordt voor hem het grootste en spannendste spel wat hij tot nu toe gespeeld heeft, een spel wat hem 5 jaar lang écht de televisie in kan zuigen. GTAV en GTA Online kort door hem samengevat, met zijn eigen woorden wordt is het gelijk duidelijk:

Eigenlijk heb ik gewoonweg geen woorden om GTA V te beschrijven, dit is HET, hier hebben wij gewoon op gewacht! DIT IS DE TOEKOMST! en dat nog wel op current-gen, geloof jij dat?

Als hij aankomende dinsdag eindelijk dat schijfje in zijn console kan stoppen, moet hij GTAV natuurlijk eerst installeren :ch: . Maar daarna komt het echte werk. Gewoon even de dichstbijzijnde auto jatten, en even een rondje Los Santos doen. Even de vibe van de stad opsnuiven, even de toerist uithangen.

eEQxpMe.png

Maar wat maakt Haakontje nou zo speciaal, dat hij tot Lid van de Week verkozen is? De reden lijkt mij duidelijk: als er één iemand is opgevallen de afgelopen weel/weken, is het Haakontje wel. Hij zet zich de laatste tijd erg in voor het forum en GTAV. Het ene na het andere nieuws over de parel wordt door hem gepost in de GTAV-sectie. Van fanmade artwork, nieuw goed van Rockstar Games, handige informatie voor de forumleden tot sappige speculaties. Daarnaast zet hij zich al enkele maanden hard in voor De GTA V: Soundtrack Database. Haakontje, ik kan maar één ding zeggen: ga zo door!

icxfuht.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...