Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585638

Editie 347 - Het Krantje


OWN

474 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Dit is fictief en de schrijver van deze onzin is @Cabyon!

Hallo, en welkom bij Het Krantje voor deze week! Jaja, deze keer een cleane editie. Dus geen drugs, gebakken steenoven pizza’s, rare voorstellingen van metalflamingo’s die pirouettes draaien op een BMX of overvloedige foto’s van de waistcoats van Gerard Joling. Nee, alleen maar tekst. Pure kwaliteit, al zeg ik het zelf. Want het was me het weekje weer wel..

- Oeh, Thuco kondigde zéér recent aan dat er nieuwe Corporation verkiezingen komen in de G&C! Misschien daardoor heeft Sans Scrupules een redelijk bijzondere procedure opgezet voor nieuwe leden. Op de G&C-pagina staat namelijk het volgende: ‘Als je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap, ga je door een recruitmentproces van maximaal 48.’ Boh, dat is best veel, 48 recruitmentprocessen. Ik bedoel, bronnen hebben me al is verteld dat indien je bij de SS wilt door een flinke check moet, maar zoveel hebben ingewijden én ik nog nooit meegemaakt. Maar aan het einde ben je altijd nog welkom, blijkbaar.

- Haakontje gaf deze week in een topic aan wat je écht moest weten voordat je GTA V ging spelen. Maar daarin strookte niks met de gedachten van wat bronnen. Daarom onze tips: zet wat fapdoekjes klaar, sla enorme hoeveelheden snoeptomaatjes en karnemelk in als gamevoer en doe je deur op slot en flikker de sleutel uit het raam. Immers, na dinsdag kom je toch nooit meer van je kamer.

- In navolging van de aankondiging dat je tot dinsdag geen GTA-spoilers mag posten staan er nu overal ook leuke waarschuwingen in een mooie rode kleur om dat eens extra duidelijk te maken. Ingewijden vinden dat een prima idee. Want zeg nou zelf, nu kun je die dingen toch veel beter negeren?

- Het zit er bijna op. Nog even. DieHard schreef gisteren de een-na-laatste Voorpret. Jammer natuurlijk dat zo’n rubriek met veel mooie plaatjes en overbodige tekst bijna ten einde is. Daarom hebben ingewijden een idee: Napret! Daarin beschrijven jullie maar lekker hoe kut/of leuk GTA V is, en dat elke week. Lijkt me fantastisch!

1 reactie


Recommended Comments

Haakontje gaf deze week in een topic aan wat je écht moest weten voordat je GTA V ging spelen. Maar daarin strookte niks met de gedachten van wat bronnen. Daarom onze tips: zet wat fapdoekjes klaar, sla enorme hoeveelheden snoeptomaatjes en karnemelk in als gamevoer en doe je deur op slot en flikker de sleutel uit het raam. Immers, na dinsdag kom je toch nooit meer van je kamer.
Hahaha! xD
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...