Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580264

Editie 348 - Het Krantje


OWN

317 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Bloemetjes en haatmail kunt u sturen naar de schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Welkom bij Het Krantje, waar alles vakkundig wordt verdraaid en verprutst door mij en alles wat waar is niet waar is en alles wat niet waar is waar is. Snapt u mij nog? Nee, ik ook namelijk niet. Het is wat, die midlifecrisis. Zeker als je zo royaal leeft als mij. Goed, laten we doorgaan met de normale gang van zaken: onzin opschrijven! Ha, ik doe werkelijk niets liever. En gelukkig leent zo'n doodsaaie septembermaand op dit sullig forumpje zich uitstekend. Want het was me het weekje weer wel..

- Aye, wat we hadden verwacht is gekomen en toch schrokken we ervan: de enorme shitloads aan kuttopics vol met stomme vragen en onzin over GTA V. Gelukkig zijn daar drie helden die naar de naam .Timothy, Jesperkaj en Svenie luisteren die dat subfora nog enigszins reguleren zodat het niet uit zijn voegen barst. Ingewijden hebben aan de drie personen een cadeautje voor hun verdiensten in een vorm van gigolo gesuggereerd, maar alleen Jesperkaj zou dat presentje aannemen. De reactie van de anderen zijn helaas nog niet bekend.

- De finale van het prestigieuze 'Admins Strippen Contest' is geopend (je kunt nog stemmen tot dinsdag) en de inzendingen zijn echt verschrikkelijk! Kom op, ik snap dat je slechts een poging doet om in de voetsporen van PatrickW en Lantyz te treden maar het niveau is echt bizar laag hier. Volgens bronnen lijkt het wel of de humor er gewoon uitgestript is. 'Als je begrijpt wat we bedoelen,' voegen ze daar aan toe.

- De prijs voor grootste no-lifer van de week gaat zonder twijfel naar Pwned. Hij had GTA V al binnen enkele dagen uitgespeeld! Ingewijden suggereren dat dát de reden was waarom hij tevens MAF heeft verlaten. Maargoed, GTA V binnen zo'n korte tijd uitspelen is wel erg snel. Misschien zelfs ietjes té snel. Ik zit bijvoorbeeld nog maar op 14%. Maarja, ik heb dan ook een offline leven.

- Naast Das Dritte Reich gaan vandaag ook andere mensen naar de stembus: wij natuurlijk! Immers, de stembussen van de corporationverkiezingen gaan open. Ik mag wel geen reclame maken, maar als North Storm had meegedaan, ik zeg het je, hadden ze gewonnen. Weliswaar niet legitiem, maargoed, je moet wat wil je corporation worden hiero. 't Is een bikkelharde strijd.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...