Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 34 - De Tien


Dutchy3010

401 bezichtigingen

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

En het is weer de beurt aan "De Tien". Omdat ik herhaardelijk gevraagd was een overzicht te maken van de Uit Den Ouden Dooschen staat deze week "De Tien" in het teken van: De Tien meest spraakmakende Uit Den Ouden Dooschen. Veel leesplezier.

10:

Op de tiende plek vinden we een relatief nieuwe Uit Den Ouden Doosch terug en dan heb ik het over UDOD editie 29, Wereldnieuws forum aka. Nieuws en Opinie. Opzich is deze UDOD niet zo erg spraakmakend, maar toch een waar een gevolg aan gekomen is want zoals iedereen weet is sinds kort dit forum weer terug op ons forum. Al met al een 10e plek.

9:

De 9e plaats is vergeven aan een Uit Den Ouden Doosch die bij veel mensen veel stof heeft doen opwaaien en daarmee toch aardig spraakmakend is. Je zou dan denken dat deze dan hoger zou staan, maar toch is deze UDOD op de negende plek beland. De UDOD die ik bedoel is die van Ruurd31.

8:

De oudste van de 2 special thema edities is die van Sinterklaas. Deze vinden we dan ook terug op de 8ste plek. In deze editie word er teruggeblikt op de aktiviteiten op het forum rond Sinterklaas, een conclusie daaruit was: weinig, maar wel wat.

7:

De nummer 7 bestaat uit maarliefst 4 Uit Den Ouden Dooschen. De eerste twee delen zijn beschrijvingen van PatrickW en Lantyz. De laatste 2 delen horen bij elkaar en zijn korte beschrijvingen van alle administratoren van het forum, met hun tijd van regeren. Je vind deze 2 hier en hier.

6:

De tweede special was die omtrent Kerst. Hierin ben ik(met behulp van Joriz) opzoek gegaan naar de kaarten van de crew en andere bezigheden met kerst. Al met al een mooie verzameling geworden en uiteindelijk beland op een mooie zesde plaats.

5:

De oudste Uit Den Ouden Doosch van dit rijtje vinden we terug op de vijfde plek, Typhoon beschreef hier een overzicht van (bijna) alle skins. Deze had hij opgegraven uit een archief. Je vind hem hier. Zoals je kan zien is er een hoop materiaal bewaard gebleven en daarom deze notering.

4:

Net buiten de top drie, maar hij doet zeker niet af aan de rest. Ik heb het dan over de GTAForum Awards editie. Hierin heb ik terug gekeken op de awards van het jaar 2005, waar GTA-Sheep de grote winnaar was. In De UDOD lees je de geschiedenis van de Awards en het verloop van de Awards van 2005, plus natuurlijk de uitslag.

3:

Het brons van deze "De Tien" is vergeven aan een van de laatste Uit Den Ouden Doosch van Typhoon, hij is hierin teruggegaan naar de zwarte periode van het forum: De Hack. Je vind hier alle informatie erover en ook exclusief beeldmateriaal van het GTADownforum.

2:

De 2e plek is voor het 20 edities jubileum van OWN. Je zou denken niet zo spraakmakend maar toch zitten er maar mooi een interview in met onze enige echte hoofdredactrice: Dutchy3010. Ook vind je er een mooi overzicht van enkele historische feiten van OWN.

1:

De nummer 1 van deze "De Tien" is voor een Uit Den Ouden Doosch met een onderwerp waar slechts tientallen van afwisten, toch is Typhoon erin geslaagd zeer veel informatie over het Engelse GTAGames naar boven te halen. Omdat het zo onbekend was en zoveel informatie bezit een terrechte nummer in in de categorie: "De Tien meest spraakmakende Uit Den Ouden Dooschen".

Dit was De Tien voor deze week, volgende week weer een Uit Den Ouden Doosch. Mocht je nog ideeën hebben voor onderwerpen voor De Tien en Uit Den Ouden Doosch stuur dan een PB naar Ikkes, zoals je ziet: Ze worden gebruikt!

2 reacties


Recommended Comments

Hoe bedoel je echo? :D

Leuk gedaan Ikkes, doe je de volgende keer de meest spraakmakende, door SamShine zelf gemaakte, Game on'? :puh: Dan gaan we zo alle rubrieken af.. _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...