Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,710

MAF 035 - Multitainment


NandroDavids

491 views

 Share

gallery_7284_229_33390.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Silverbyte

GTA V ligt nu ongeveer anderhalve week in de schappen en ondertussen heeft het hele forum zich als een kudde hongerige wolven op dé game van 2013 gestort. Uw vertrouwde Multitainment-redacteur liet zich ook onderdompelen in de hectiek van Los Santos en ging voor u op zoek naar het beste radiostation uit het spel, en dat is geworden...

gallery_7284_229_5236.png

Het moet gezegd worden, ondergetekende was een beetje teleurgesteld in het uiteindelijke radioaanbod van GTA V. Na in Vice City en San Andreas verwend te zijn met retegeile nostalgische pareltjes, ging het vanaf IV al bergafwaarts. Met de komst van V herstelt Rockstar zich enigszins, maar dit door electro en hiphop overheerste scala aan songs is lang niet voor iedereen weggelegd.

Eén radiozender weet echter toch nog een beetje de ouderwetse feeling te vatten en dat is, zoals u natuurlijk al gezien had, Los Santos Rock Radio. Dit station met de niet bijster originele naam wordt gehost door Kenny Loggins, een all-American singer-songwriter die in de jaren 70 naam maakte met makkelijk te verteren rockliedjes. Er is slechts één nummer van hem te horen op LS Rock Radio, maar men heeft hem toch bereid gevonden de programma's aan elkaar te praten. Uw verslaggever probeerde de heer Loggins telefonisch te bereiken:

"....."

"....."

"Rosie Henderson, secretariaat Kenny Loggins, goedenavond, kan ik u helpen?"

"Goedenavond mevrouw Henderson, ik was op zoek naar meneer Loggins zelf. Is hij in de buurt?"

"Meneer Loggins is op dit moment bezig met een aloë vera-kuur, dus hij is niet bereikbaar voor interviews."

"Ah, dan wacht ik wel even."

"Dat is niet nodig, meneer. Na deze kuur wordt meneer Loggins verwacht bij zijn chakratherapie, en daarna gaat hij zijn Keniaanse adoptiezoontje ophalen van LSX. Probeert u het een andere keer nog eens."

"Maar-"

"Goedenavond meneer."

"..."

U begrijpt, met de heer Loggins in contact komen vereist een grondige voorbereiding, die uw altijd procrastinerende redacteur natuurlijk niet had. We konden hem dus niet vragen naar zijn songkeuze en visie op het muzikale landschap van zijn prachtige zender, iets wat de gehele MAF-redactie ten zeerste betreurt.

gallery_7284_229_470.jpg

Om u als trouwe lezer toch een beetje tegemoet te komen, pikken we er snel even een paar hoogtepuntjes uit. Wat te denken van

van Small Faces, een prettige instrumental die ook al te horen was in één van de trailers. Ook Queen (Radio Ga Ga), Foreigner (
), Phil Collins (
) en Elton John (
) zijn vertegenwoordigd. Absolute topper is echter
van Chicago, een geweldige tranentrekker over een emotionele break-up van twee geliefden die samen alles hebben meegemaakt. Toen Trevor uweetwelwie moest achterlaten begon dit nummer te spelen op de radio in zijn auto, en ik kan u vertellen, ik hield het nauwelijks droog.

Bent u benieuwd naar de volledige tracklist, neem dan eens een kijkje op deze handige pagina op WikiGTA.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...