Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285461

MAF 035 - Welkom!


NandroDavids

562 bezichtigingen

gallery_7284_229_3997.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij MAF 035!

Zo, wat een weekje zeg. Een vol en druk weekje rond GTAGames.nl. Want we hadden natuurlijk de spanning bij Admins (laten zich) Strippen, met Guardian1980 als winnaar. Daarnaast mocht onze eigen Joriz naar New York om GTA Online te spelen bij Rockstar Games. En dan hadden we ook nog de start van de Corporation Verkiezingen, met The Underground als grote favoriet gezien hun aantal gebieden, en werd de V-sectie op WikiGTA al flink gevuld. Gelukkig sluiten we al die drukte van deze week op de gebruikelijke manier af: met een nieuwe MAF!

Daarin wederom een nieuwe rubriek, Er Was Eens, wat we heel bescheiden zouden willen omschrijven als de opvolger van GTAForum Verhalen. Recent was er al de Schrijfwedstrijd die dat nieuw leven inblies, en nu stapt MAF dus in het ontstane gat. Drie huidige MAF-redacteuren die toen ook meededen, en niet slecht eindigden, zullen deze rubriek de komende tijd gaan vullen. Ikzelf trap af met een vervolgverhaal in 4 delen, en dat zal gaan over 10 jaar GTAGames, wat 'toevallig' ook over 4 weken is.

Laat maar even een reactie achter bij het eerste deel van dat verhaal, en doe dat vooral ook bij onze andere rubrieken van deze week. Want met onder meer V®aaggesprek, Aan De Gang en Column hebben we weer een volle MAF voor u klaarliggen. En we zijn vorige week weliswaar de 1000 reacties gepasseerd, maar meer mag altijd. Overigens vond ik de 1000e wel heel mooi, van NilsHolgersson: "Dit is geen journalistiek, dit is effectbejag. Maar lees het nog een keer voor!" Ik zou het bijna als MAF-slogan gaan gebruiken.

Veel leesplezier!

NandroDavids

Hoofdredacteur MAF

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...