Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585638

Editie 349 - Lid van de Week


OWN

354 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. De eer is aan @Ymosky om deze week tot lid van de week verkozen te worden!

av-27653.png?_r=0

Ymosky zijn registratiedatum staat vast op 11 november 2005, een flinke tijd geleden dus. Hoe hij precies aan het forum kwam, weet niemand. Waarschijnlijk gewoon wat zoekwerk op Google, en dan opeens stuit je op dit forum. Registratieknop opzoeken, erop drukken en je bent alweer klaar. Na zijn registratie had hij een flinke tijd niets gepost; pas na een lange tijd werd hij wat actiever op het forum, en wel in het SA:MP forum. Hij is zelfs nog redacteur bij OWN geweest, onder het regime leiding van Dutchy3010.

De serie waar het hele forum om draait, ontdekte hij bij een vriend, net als vele anderen. Precies wanneer dat was weet hij niet, maar dat nemen we hem niet kwalijk. Het zal ongeveer rond 2002, 2003 geweest zijn dat hij voor het eerst een deel van de serie mocht aanschouwen; genaamd GTA Vice City. Toen sloeg de vonk over tussen GTA en Ymosky. Hij zocht gelijk naar mogelijkheden om GTA Vice City te bemachtigen, en die vond hij. Daarna kwam ook nog San Andreas, IV en de Episodes from Liberty City. Een echte favoriet is er niet. GTA IV is geweldig om zijn graphics, maar is wat somber. SA is dan wel weer leuker, door alle vrijheid die het spel je biedt. Maar ook Vice City is geweldig, een lekker sfeertje. Mogelijk verandert dit binnenkort, want...

GTA V heeft hij nog niet ( :(), door het gebrek aan een PS3 of Xbox360. Mocht er ooit een PC-versie komen, dan verandert zijn standpunt omtrent zijn favoriete GTA zeker. GTA V lijkt hem geweldig. Van GTA Online weet hij nog niet precies wat het zal worden, maar Joriz' tripje heeft hem er zeker lekker voor gemaakt. Helaas, ook op Online moet hij helaas wachten... Als er al een PC-versie komt, maar laten we daar maar wel van uit gaan.

2VsFi.jpg

Maar wat maakt Ymosky nou zo speciaal, dat hij tot Lid van de Week verkozen is? Afgelopen week viel hij in verschillende delen van het forum op; In de stamkroeg, bij De pwned game., maar ook in het de Graphicsfora, zoals bij Nyltje's Graphics Aanvraag, en dan is de lijst natuurlijk nog niet compleet. Het waren niet zomaar posts, het waren posts met een hoge gezelligheidsfactor, en ook nog posts van uitmuntende kwaliteit! Gewoon een lid dat gezellig meedraait, daar houden we van. Ymosky, gefeliciteerd! Ook u gaat door voor de koelkast.

ZgxFbhY.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...