Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 349 - ... V.S. ...


OWN

389 bezichtigingen

nTtWkCH.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Bij ... V.S. ... is er een discussie over 2 onderwerpen wat nou beter, handiger, sneller et cetera is. Deze twee onderwerpen hebben uiteraard met elkaar te maken, de bedoeling van ... V.S ... is, is om te discussiëren wat dus beter is. Je hoort elkaars mening te respecteren en gelden natuurlijk de forumregels. Deze keer: De Verenigde Staten (VS) V.S Het Verenigd Koninkrijk (V.K)

Het Engels, we komen er allemaal bijna elke dag in contact mee. We kunnen het eigenlijk bijna niet ontwijken, overal op de wereld, in elk land spreken ze wel Engels. Bij deze taal denken we natuurlijk meteen aan twee landen, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Beide hebben een totaal verschillende cultuur en levenswijze, maar toch delen ze dezelfde grote taal. Welk van de twee landen geniet jouw voorkeur?

vqxun0k.png

V.S.

h0btjcx.png

3 reacties


Recommended Comments

VS V.S. VK - Dat bekt lekker :puh:

Voor mij Verenigd Koninkrijk. Simpelweg omdat ik nog wel in het VK zou kunnen wonen. Ik zou naar beiden op vakantie kunnen, maar ik zou nooit langer dan 4 maanden in de VS kunnen blijven. I'm very Yuropean.

Link to comment

Moeilijke keuze; ik denk dat ik toch meer met de V.S. heb. Ik ben in allebei geweest en van allebei de landen erg genoten. Voor het voedsel zou ik naar geen van beide gaan, voor het wonen eigenlijk ook niet (in Engeland staat wel elk huis te koop heb ik gemerkt). Dus eigenlijk kan ik niet echt kiezen, maar ik ben met de Amerikaanse cultuur gewoon beter bekend.

Link to comment

Eigenlijk gewoon geen van beiden, ik vind engels namelijk een vreselijke taal :$

Maar als ik dan toch moet kiezen, dan vind ik het Verenigd Koninkrijk toch beter, met een Schotse rok en zo'n doedelzak gaan rondlopen ofzo? :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...