Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585638

Editie 349 - Het Krantje


OWN

349 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Bloemetjes en haatmail kunt u sturen naar de schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Jeetje, wat een geluk dat ik deze tijd nog kan schrijven. Dat GTA V is zo interessant, vooral die strip clubs. De rest boeit mij eigenlijk niets. Er zitten zo veel voordelen aan dat spel. Omdat er bijvoorbeeld een stripclub aanwezig is hoef ik nooit meer te browsen naar een pornosite in het echte leven! Man, GTA V maakt het echte leven een stuk gemakkelijker. Goed, nadat je hopelijk geen idee hebt waar ik het over heb gaan we maar weer eens door met dat saaie wekelijkse gezeur. Want het was me het weekje weer wel..

- Ernstige constatering deze week: GTAKevin023’s pennen zijn op! Of zijn papier, of zijn dagboek ligt tussen zijn inlegkruisjes. In ieder geval, de beste jongen vind het nodig om de statusupdates te gebruiken als dagboek. Belachelijk. Die zijn alleen bedoeld om aan te geven hoe ver je met GTA V bent en om onzinnige vragen te stellen waarna de statsupdate meteen vergrendeld wordt. Komt dus allen in verzet!

- BeaT DowN is corp af! Ja, wij zijn corp af. We verruimen ons muffige thuishonk voor een spiksplinternieuw onderkomen in het Gang Talk subforum, heel verrassend getiteld ‘De Lounge’. Is wel wennen hoor, zo’n heel nieuw topic. Moet ik weer een goeie verstopplek voor die fapdoekjes van mij zoeken.

- Ongelooflijk, die hogere machten lappen echt elke regel aan hun laars op dit forum. Een voorbeeld: toen .Whoopdidoo. vroeg ‘welke lieve admin’ voor hem een 1 voor zijn 337 posts wou plakken (dan heeft hij 1337 posts; leet) en Dutchy3010 reageerde op die statusupdate dat-ie gewoon 1000 posts erbij moest gaan maken! Aanzetten tot spam gedrag, dit. Ongelooflijk.

- Natuurlijk, we konden het verwachten. Nog geen twee weken nadat V uitkwam moeten die kleine seksueel gefrustreerde pubertjes ook aan hun trekken komen. Nou, dat komen ze. Eigenlijk is het topic een verkapte verzamelplaats voor piemels en andere schunnigheden. Zó onvolwassen. Nege(e)r overigens mijn inzending daaro, die moest ik onder druk van de Gerard Joling Foundation (GJF) plaatsen. Zelfs uw verslaggever wordt afgeperst, inderdaad.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...