Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 349 - Game On


OWN

458 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Venzio!

Hoi, welkom bij deze rubriek in editie 349 van OWN, met een verandering! Een verandering, zul je jezelf afvragen? Ja klopt! Ik ben een nieuwe redacteur hier bij OWN! Ik fervent lezer van de OWN en het was dan ook een eer toen ik gevraagd werd om deze rubriek te gaan schrijven, en lang heb ik er niet over getwijfeld. Dit is dus mijn állereerste rubriek, editie 349 zal dus voortaan een speciaal plekje in mijn hart hebben!

Je komt hier natuurlijk niet voor mijn stomme gezwets maar voor een game review, laat ik daar maar mee beginnen dan! Ik heb deze week gekozen voor de game; ''Football Manager 2013'', een game met een gevalletje "you either love it or hate it".

De perfecte samenstelling

Football Manager 2013 is zoals de titel al zegt, een voetbalmanager spel. Het is de bedoeling dat jij als gebruiker een managerpositie overneemt en je jou club naar successen brengt, een uitdaging of appeltje eitje? Het is een zeer realistisch spel met een pittige moeilijkheidsgraad, iets wat je zeker in het begin tegen kan gaan staan waardoor je dit spel al snel weer terug in de kast legt. Het is een kwestie van tactieken samenstellen en onder het mom van: "wie niet waagt, wie niet wint" zoveel mogelijk proberen om die éne succesvolle tactiek voor jou team te maken.

Football-Manager-2013-2-610x443.jpg

Stel jou perfecte tactiek en samenstelling samen

Zeer uitgebreid

Het spel bevat enorm veel competities en bezit eigenlijk alle competitie- landafhankelijke regels, wat nog zorgt voor een extra tikkeltje realisme. Er zit ook een zeer mooie simulatiemodus in waardoor je een 3D beeld krijgt van de wedstrijd, en gelijk in kunt vallen als dit niet helemaal naar wens gaat.

Je krijgt de keuze om alles naar jou eigen wens te maken en kunt dan ook je eigen beslissingen maken rondom het bestuur, of je kunt ervoor kiezen om die keuzes aan je assistent over te laten, en doet die het niet goed? Dan ontsla je hem gewoon en neem je een ander aan door een vacature te plaatsen of je laat iemand anders uit je staf je assistent worden, keuze genoeg!

Football-Manager-2013-scr-008.jpg

De wedstrijd in 3D simuleren

Alles wat jij wilt!

Je kunt in Football Manager álles wat een echte manager doet, en zelfs meer! Vraag het bestuur om een uitbreiding van het stadion, een groter transferbudget, of misschien een geheel nieuw stadion, daarvoor moet je natuurlijk wel resultaten boeken!

Football Manager 2013 bevat álles wat je nodig hebt om jou favoriete team naar successen te leiden, is jou doel de grootste club te worden, of een amateurclub op prof niveau te brengen? Dat kan allemaal!

Wel of niet?

Dit is een spel voor de voetballiefhebber die ook nog wat verstand van voetbal heeft, als het eenmaal lekker gaat kan het zéér verslavend werken, maar met Football Manager 2014 inzicht wil je hem misschien niet halen, en kan je misschien beter wachten op Football Manager 2014.

[table=header]Pluspunten|Minpunten

Zeer uitgebreid en redelijk realistisch|Met wat trucjes is het mogelijk om een Jupiler league team de Champions League te laten winnen

Mooi uitgebreide simulatie modus|Kan soms té lastig zijn

Lekker doen wat jij wilt|Soms langdradig en duurt het heel lang om een seizoen te spelen[/table]

2 reacties


Recommended Comments

Ziet er netjes uit Venzio! :tu: En veel plezier en succes gewenst als redacteur!

Danku! :D

Ik zie nu dat er al een paar foutjes inzitten, maar dat zal volgende week niet gebeuren! :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...