Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,752

MAF 036 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1,642 views

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Ha, het is me eindelijk weer eens gelukt! Na weken achtereen dat de puzzel zonder bonusletters op werd gelost, is dat afgelopen week voor de verandering eens níet gebeurd. De oplossing werd niet gevonden. Terwijl het er maar eentje hoeft te zijn, en niet vijftig of zo. Dus, bij dezen nogmaals de puzzel van vorige week, met een bonusletter:

gallery_7284_229_2003.jpg

gallery_7284_229_1643.png

Nou, is dat niet meteen een stuk makkelijker? Dacht het wel hè. Behalve dat hebben we natúúrlijk ook weer een nieuwe puzzel, om jullie extra uit te dagen. Ja ja, laat die hersentjes maar even kraken dit weekend. Na al dat loze vermaak in GTA V is het tijd voor iets serieus, dat mag ook wel eens.

gallery_7284_229_561.jpg

gallery_7284_229_237.jpg

Aan de puntjes/letters bij beide puzzels zie je hoeveel letters de oplossing bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe. Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!

8 Comments


Recommended Comments

Is de eerste oyster? Ooster maakt oyster.

Dayum...

Ik zat vorige week ook in die richting te denken (maar dan meer iets met r-oost, maar ik kwam er maar niet op... Achteraf blijkt-ie weer best simpel, uiteraard... :-(

Link to comment

Met alle plezier, maar helaas snap ik de puzzel nog steeds niet. :$ :$ Ik zag wel een paar overeenkomsten, daarom besloot ik de gok te wagen, maar ik kan de touwtjes nog niet helemaal aan elkaar binden.

Dus um, iemand anders wellicht?

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...