Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285158

MAF 036 - Reclameblok


NandroDavids

580 bezichtigingen

gallery_7284_229_9142.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Je zou het misschien niet zeggen gezien het aantal redacteuren dat heeft bijgedragen aan deze MAF-editie, maar de personeelskosten zijn de laatste tijd ongekend hoog geweest. Wellicht had ik met Die Hard en Jesperkaj niet moeten afspreken om ze per bezichtiging en reactie te betalen, want na de verhuizing van Voorpret naar de frontpage ging dat wel heel hard. Hoe dan ook: om mijn personeel uit te kunnen betalen moet ik zo nu en dan ruimte maken voor wat reclame, in de rubriek Reclameblok. Zoals deze week dus. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame gaat MAF gewoon verder!

---

gallery_7284_229_7417.png

Ja, ik kan me voorstellen dat u het niet kunt lezen in het logo, maar ik ben van Death Incorporated. Sinds april 2008 zijn wij een Rockstar Games-clan op GTAForum.nl. Het forum biedt ons de ruimte om ook buiten de online meetings (Clan Events) met elkaar op te trekken.

We hebben op GTAForum namelijk een heus eigen subforum, waar we ons terug kunnen trekken. Daarom vind je daar topics die ook prima in de V-fora kunnen, of die daar zelfs ook al staan, maar wij blijven liever bij ons eigen clubje. Lekker vertrouwd, lekker veilig. Je zou kunnen zeggen dat we wat dat betreft niets te zoeken hebben op GTAForum, maar laat niemand dat maar horen.

Zoek jij ook zo'n vertrouwd en veilig plekje? Geen vrienden in real life? Klaar om online te meeten met allemaal andere mannen, in een stad waar van alles mogelijk is? Join ons dan. We zullen je met open armen ontvangen. Oh, kennis van de Engelse taal is een pre, daar strooien we nogal eens unnecessary mee.

C U @ Death Inc.!

Jacky-2007

Leader Death Inc.

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...

(Reclameteksten in deze rubriek zijn vaak verzonnen door de redacteur en dus geen echte reclame. Maar dat had u, ondanks de schitterende imitatie van Jacky-2007, natuurlijk wel door.)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...