Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585638

Editie 350 - Lid van de Week


OWN

622 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. De eer is aan @Ezra24rct3 om deze week tot lid van de week verkozen te worden!

photo-136413.jpg?_r=1380382270

Ezra24rct3 zal één van de jongere leden van het forum zijn; als je kijkt naar zijn registratiedatum, maar ook naar zijn leeftijd. 12 jaar oud nog maar, en dan al een spelletje spelen waar drank, drugs en geweld de hoofdrol spelen. Waar gaat het heen met de jeugd van tegenwoordig? En het is niet zo dat hij nog maar een half jaartje aan de GTA zit, nee, hij speelt GTA al zijn hele leven! Schande.

Genoeg gezeik. Het forum vond hij op een originele manier, eentje die we op de redactie nog niet eerder gehoord hadden. Ezra zat ergens in april 2013 op de bank, met zijn iFruit smartphone in de hand. Surfend over het internet kwam hij een app tegen, met een countdown en de laatste nieuwtjes over GTAV. Door die app kwam hij toen terecht op het forum. Het leek hem een gezellig forum, en ook door hem werd de registratieknop gevonden. Maar waar kent hij GTA dan van? GTA (her)ontdekte hij een aantal jaar geleden bij een kennis. Herontdekte? Ja, herontdekte. Eigenlijk kende hij GTA al bijna al zijn hele leven, zoals al eerder aangeven is, alleen was hij GTA al die tijd vergeten. Opgezogen door Liberty City, vloog hij bij zijn kennis in twee dagen heel de storyline van GTA IV door. Thuis maar gauw naar de site van een of andere webwinkel, een webwinkel die onderdeel is van een bedrijf, wat ook een zeer bekende Nederlandse supermarkt onder zijn hoede heeft. Bij OWN doen we onze best geen reclame te maken. Maargoed, nadat de PS3, IV en EFLC besteld waren, kwam ook de rest. Hij heeft ze allemaal gespeeld, en allemaal in zijn bezit, op één na: GTA Advance. Die hard aanwezig, dus.

Als die hard moet je natuurlijk GTAV ook al in je bezit hebben, en aangezien enkele zinnen terug al werd gezegd dat hij ze bijna allemaal heeft, is het wel duidelijk dat hij GTAV ook heeft. De storyline heeft hij al voltooid. Voor de 100% gaat hij voorlopig niet, ondanks dat het zijn numero uno GTA is. Daarnaast is hij één van de gelukkigen bij wie GTA Online het deze week wél deed. Ook van GTA Online geniet hij volop. Verdere favoriete GTA's zijn Vice City en IV, maar V blijft daar voor altijd boven. Zijn favoriete moment in V was dat hij ergens in de wildernis van een brug sprong, in het water terechtkwam en werd meegesleurd door de stroming. Maar dan zijn we er nog niet, hierna viel hij ook nog van een waterval af. Kleine elementen waar je mooie situaties mee kan creëren.

Wellicht vraag je je af of die 'rct3' in zijn naam voor het bekende spel Rollercoaster Tycoon 3 staat. Ik kan u vertellen: ja, dat doet het. Naast zijn GTA-obsessie heeft hij ook een Rollercoaster Tycoon-obsessie. Alle delen en uitbreidingen staan bij hem netjes en afgestoft in de kast. Één van zijn RCT3 creaties kunt u hier bewonderen. Ook maakt hij veel dingen met LEGO. Zo maakt hij ook in zijn vrije tijd dingen van LEGO op de computer in het programma MLCAD. Daarmee kan hij op het blokje nauwkeurig zien, wat hij nodig heeft. Er moet wel bijgezegd worden dat deze hobby wat afzakt, want LEGO is niet meer zo goedkoop als het ooit was. Daarnaast is hij ook nog wel handig met technologie, en zit hij in het eerste leerjaar van tweetalig (Nederlandse en Engelse lessen) Gymnasium.

w00sgw.png

Maar wat maakt Ezra24rct3 nou zo speciaal, dat hij tot Lid van de Week verkozen is? Eigenlijk hadden we hem al wel veel eerder tot Lid van de Week kunnen benoemen, want hij is altijd wel actief. En hetzelfde verhaal als bij Ymosky en nog vele andere (potentiële) winnaars: posts van uitmuntende kwaliteit, met een hoge gezelligheidsfactor. Ook deze week houden we daar nog van, dat zal ook altijd zo blijven. Ezra, gefeliciteerd, weer iemand die door is voor de volgende ronde in de strijd om de koelkast.

1WDuCj2.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...