Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585634

Editie 350 - 10 Jaar GTAGames


OWN

479 bezichtigingen

s1sCYTQ.jpg

In de aanloop naar het 10-jarig bestaan van GTAGames laten wij prominente leden uit het verleden én heden aan het woord over hoe ze hun tijd op het forum ervaren hebben of nog steeds ervaren. Deze week: @NandroDavids.

photo-7284.png?_r=1366390745

Om heel bescheiden te beginnen: ik zat al te wachten op het verzoek van OWN om deze rubriek een keer te mogen vullen. Kijk, dat een Dutchy3010, Svenie en PatrickW benaderd werden, dat vind ik volkomen logisch: Dutchy3010 heeft de meeste posts ooit, Svenie is één van de drijvende krachten achter WikiGTA, en PatrickW is het beroemdste forumlid dat we hebben. Maar als een NilsHolgersson en Mirrrr óók gevraagd worden, dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat ik zou ontbreken. Gelukkig dacht de OWN-redactie daar net zo over.

Laat ik u niet gaan vermoeien met een en toen, en toen-verhaal, maar simpelweg wat onderwerpen te behandelen uit de afgelopen ruim 8 jaar dat ik hier op het forum actief ben. Hopelijk vindt u dat boeiend genoeg om te blijven lezen. Zo niet: scroll gerust verder, en neem ook eens een kijkje in de MAF-blog. Wellicht dat die u dan meer kan bekoren.

gallery_7284_229_5366.jpg

Ja, de afbeelding is een link naar de MAF-blog...

Daarmee is het belangrijkste onderwerp voor mij van dit moment genoemd: MAF. Ooit begonnen als persiflage van OWN, maar dat hield ik samen met Froop maar enkele edities vol. Inmiddels zijn we geen persiflage meer, maar durf ik wel te roepen dat we minstens gelijkwaardig aan OWN zijn. Natuurlijk, we hebben niet de historie (waar deze rubriek eigenlijk om draait), maar op dit moment is die uitspraak in de vorige zin volgens mij wel gerechtvaardigd. Maar ik vind het vooral heel leuk om te maken. Iedere week weer creatief proberen te zijn, 10 rubrieken van vermaak te bieden, dat is een uitdaging. Een uitdaging die ik graag aanga, elke week. Ik vind het leuk om te schrijven over het forum, over wat er speelt in deze community, en MAF is niet eens het eerste project van mij dat dat doet.

Want deze rubriek zou ik niet kunnen inleveren bij de OWN-redactie zonder het Jaarboek te noemen. Samen met Dutchy3010, GTA-Sheep en .Levi. maakten we de allereerste editie in 2006, en sindsdien hebben tal van leden aan de jaarlijkse boeken gewerkt. Ik vind het heerlijk om te zien dat het tot nu toe ieder jaar een vervolg heeft gekregen, en hoop dat het dit jaar niet anders gaat zijn. Het is al oktober, is iemand er al mee bezig?

photo-33831.png?_r=1365769501av-19301.jpg?_r=1172440616av-1925.gif?_r=1172501872

Een ander project dat, tot mijn grote genoegen, ook zonder mij als organisator verder is gegaan is Sportkenners. Uitgewerkt in de bus terug van school naar huis, begin 2006, en één van de redenen waardoor ik na mijn promotie naar Superlid snel doorstroomde naar Megalid en Moderator van het Sport Forum. Daarna heb ik van alles gedaan in mijn crew-carrière: gestopt, teruggekeerd, gepromoveerd naar Globale Moderator, gestopt, teruggekeerd als Moderator, en weer gepromoveerd naar Globale Moderator. En volgens mij mis ik dan zelfs nog een keer stoppen en terugkeren...

Ja, en verder? Wie is de Mol?, Photo Contests (georganiseerd en gewonnen), de Feestcommissie-blog, San Andreas Stunt Challenge, de eindejaars-Problemen, Voetballer van het Jaar, GTAVisie Songfestival, ik kan het me niet eens meer allemaal herinneren. Maar behalve allerlei projecten, was er natuurlijk ook het 'gewone' contact met forumleden. De leuke gesprekken in de Chat, op MSN en Skype, maar ook de serieuzere gesprekken. GTAGames is wat dat betreft echt een onderdeel van mijn leven geworden: een vorm van ontspanning, maar ook zo veel meer dan dat. Ik ben vaak vertrokken van het forum, soms kort, soms lang, maar ik zie het niet snel weer gebeuren. U bent nog niet van me af!

Goed, en dat was het dan wel, denk ik. Eigenlijk was dit een perfecte rubriek voor mij om te schrijven. Ongegeneerde borstklopperij, dat is het. U weet dat ik een groot ego heb, maar hopelijk vindt ook u het na bovenstaande alinea's terecht dat ik deze rubriek heb mogen vullen. Want zoals gezegd: ik zat al te wachten op het verzoek van OWN om deze rubriek een keer te mogen vullen. Maar uiteraard voel ik me vereerd dat het verzoek er ook is gekomen. Het was mij een waar genoegen om wat te vertellen over mijn forumhistorie. Gefeliciteerd GTAGames, en op naar de volgende 10 jaar!

2 reacties


Recommended Comments

Goed verhaal.

Ik zie je er nog wel voor aan om onderaan op het icoontje "Deze link delen via Email" te klikken en dan naar jezelf te sturen, om vervolgens die mail te beantwoorden met je dank voor de aangename verrassing en dat je het niet had willen missen.

Maar het is zeker een goed verhaal. :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...