Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 34 - Peil Mee!


Dutchy3010

454 bezichtigingen

oc_own_peilmee.jpg

.. Deze rubriek is geschreven door Froodooo ..

Een drukke week op het Forum, uiteraard door de trailer van GTA IV. Hierdoor zijn er heel wat polls gekomen in GTA IV uiteraard. Ik zal ze niet allemaal bespreken, maar degene waar het meest in gestemd is, dat is de poll die door de Admin is aangemaakt. Hier komt 'ie (gevolgd door de andere polls van deze week):

_______________________________________________________________

De eerste poll is dus in GTA IV, en is opgestard door PatrickW, met een bekende ondertitel van 'Frontpage poll'. In deze poll is dan ook flink gestemd met een totaal van 175 op dit moment, terwijl de poll pas 30 maart is gekomen. Maargoed, er zijn twee vragen in de poll waarop je een antwoord kon geven. Ten eerste natuurlijk wat je van de trailer van GTA IV vond. Negen mensen vonden de trailer toch wat tegen vallen, maar dit wordt weer goed gecompenseerd door zevenendertig mensen die het wel redelijk goed vonden. Gelukkig zit de top van hondertzestien (!) stemmen op de optie 'Fantastisch'. Daarna is er de volgende vraag, namelijk wat jij vindt van de keuze op Liberty City, New York dus. Achtenveertig mensen vinden niet dat je het met Liberty City moet vergelijken, omdat het gewoon New York is. Vierentwintig mensen zijn er wat minder blij mee, en hebben zo'n 'Arg, niet weer'-gevoel. Vierendertig mensen maakt het gewoon niet uit wat of waar GTA zich afspeelt, als de game maar goed is. Maar de top heeft op 'Top!' gestemd, dat waren namelijk zesenvijftig van de stemmers.

Wie heeft er nu nou geen zin meer in GTA IV: New York?

blogentry-12476-1175360048.png blogentry-12476-1175360295.png

Topic: GTA IV Trailer

Starter: PatrickW

Vraag: Wat vind je van de trailer?

Antwoord: Fantastisch!

Vraag: Wat vind je van Liberty City als setting?

Antwoord: Top!

_______________________________________________________________

Als tweede een 'retro'-poll in GTA Advance. Er waren in de wat nieuwere GTA's al diezelfde polls, maar nu is ook in GTA Advance de poll 'Favoriete personage' geopend. Er zijn nog niet zo heel veel stemmen, vandaar dat er ook nog steeds wat opties zijn waar nog niet op is gestemd. Dit zijn Vinnie, Mike, Cisco, King Courtney, het 'Race mannetje', en Misty. Daarna is er één stem voor Jonnie, en tevens ook voor Asuka en Yuka. De twee stemmen, wat nu nog het meeste is, is voor 8-Ball.

blogentry-12476-1175361192.png

Topic: Favo personage

Starter: DenkaanHenk

Vraag: Wie is je favo personage in GTA Advance?

Antwoord: 8-Ball

2 reacties


Recommended Comments

Nu zien we het nieuwe uiterlijk in volle glorie en ik moet zeggen, het ziet er erg leuk uit! En lekker veel polls dus dit is met vlag en wimpel een geslaagde editie, en een compliment is wat mij betreft ook wel op zijn plaatst! :klap:

Link to comment
Nu zien we het nieuwe uiterlijk in volle glorie en ik moet zeggen, het ziet er erg leuk uit! En lekker veel polls dus dit is met vlag en wimpel een geslaagde editie, en een compliment is wat mij betreft ook wel op zijn plaatst! :klap:

Hier kan ik niks aan toevoegen, wat geen 1 april grap is. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...