Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 350 - Het Krantje


OWN

326 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Bloemetjes en haatmail kunt u sturen naar de schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Wat ben ik toch weer blij dat ik je mag verwelkomen bij Het Krantje! Ik ben een hele nieuwe weg ingeslagen met mijn leven; ik volg nu een opleiding tot laborant! Op die opleiding leer ik MDMA en andere stoffen voor drugs maken zodat ik later een succesvol zaakje kan opzetten en die dillie zo hard binnenstroomt als die tyfoon die nu in China raast, ha-ha! Maar genoeg geluld, laten we naar de roddeltjes zelf gaan. Ik heb het al drug genoeg! Want het was me het weekje weer wel..

- Ganz toll, we hebben weer twee nieuwe persoontje in le black coloeurs: 3L1077 en Haakontje! Ze zijn beiden gepromoveerd omdat ze voortreffelijk frambozentaarten voor de crew konden bakken. Dat is nog eens een kwaliteit waar je klaarblijkelijk heel ver mee komt! Nou goed, zo zie je maar: iedere bengel komt ooit eens binnen het bereik van de crew’s superlidhengel, ha-ha!

- Elke dag een paar marathons rennen. Dat is de warming-up die ik mijn slaaf laat doen zodat hij fris en fruitig dé beste slagzin kan verzinnen voor 10 jaar GTAGames! Volgens de organisator is het ‘simpelste contest ooit op GTAForum’, maar volgens ingewijden klopt daar helemaal niks van. Kijk maar naar die zin die je moet afmaken: ‘GTAGames.nl is al 10 jaar dé Nederlandstalige GTA-site, omdat...’ Niks rijmt er toch op?!?! Wat zijn dit voor een illuminati-praktijken? We worden alweer in het ootje genomen!

- Het lijkt mij vet moeilijk om Svenie boos te krijgen maar volgens mij is het Rockstar toch gelukt! In de statusupdate zegt hij: ‘GTA Online, laatste keer dat ik je heb opgestart. POS’ Lijkt me niet zo vrolijk, of wel? Haha! Het schijnt dat zijn level 16 character weg is. Zomaar! Heb ik volgens bronnen toch nog op het juiste knopje gedrukt. 8)

- Helaas komen plagen altijd terug. Zo ook Dark_Zemy. Deze plaag maakte in de zomer het hele forum onveilig met z’n vage filmpjes en is er NU pas achter dat The Underground corporation is geworden! Zou hij onder een steen leven?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...