Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585638

Editie 351 - 10 Jaar GTAGames


OWN

363 bezichtigingen

s1sCYTQ.jpg

In de aanloop naar het 10-jarig bestaan van GTAGames laten wij prominente leden uit het verleden én heden aan het woord over hoe ze hun tijd op het forum ervaren hebben of nog steeds ervaren. Deze week: @Jacky-2007.

av-89338.png?_r=0

In een notendop.

Als je ineens overvallen wordt met de vraag of je een stuk wil schrijven over je forumverleden sta je even te kijken. Het deed me ineens beseffen dat ik mijn eerste jaren hier heb gesleten met het kenmerk van een groentje. Nu ik me realiseer dat gtagames.nl tien jaar bestaat, en ik hier reeds vijf jaar onderdeel van ben, is het besef ineens anders, ik realiseer me nu dat ik er toch al voor de helft van het bestaan van de community bij ben. Ik maak nu de tweede HD GTA mee op dit forum. Dat is toch best wel een lange tijd.

Tot zover de terugblik op mijn forumverleden, wat is geweest moet je nooit te veel tijd aan besteden tenslotte. Terugblikken op OWN vind ik in deze gastrubriek dan ook veel leuker. Ik ben best trots op wat ik voor OWN heb mogen betekenen in de jaren dat ik onderdeel van de redactie was. Wat, zoals voor iedereen, begon met rubrieken schrijven samen met andere redacteurs, groeide door tot een co-leaderschap wat ik ook met veel plezier heb gedaan. Voornaamste "ding" uit mijn OWN-tijd is denk ik vooral in het redactiekantoor zelf merkbaar geweest. Daar heb ik wat kennis uit mijn offline carrière kunnen inzetten in een poging het team te verbeteren. Voorop gesteld om tot een betere OWN te komen, met meer plezier voor redacteurs en meer leesplezier voor lezers. Wat dat dan precies inhoudt, dat weet de huidige redactie denk ik wel. ;) Ik heb het in ieder geval met veel plezier gedaan en er ook veel van geleerd. Zeker is OWN een project waarvan ik met trots kan zeggen dat ik er onderdeel van was!

Wanneer je me vraagt waar ik aan denk bij "10 jaar gtagames.nl", dan is het het rijtje projecten in zijn totaal waar ik deel van mocht zijn of waar ik kartrekker van was of ben. Er zijn verschillende projecten geweest waarin ik met veel plezier heb samengewerkt met andere forumleden, en projecten waarbij ik dat nog steeds doe. Denk aan Death Inc., OWN, WIkiGTA, Open Tournaments, diverse contests, Jaarboeken. :) Daar doorheen verweven zit mijn carrière in de crew van het forum waaraan ik in 2009 begonnen ben, iets waar ik ook nog steeds veel tijd in steek en een hoop plezier voor terugkrijg. Gelukkig valt het nog steeds (na een tijdelijke dip in mijn activiteit eind 2012 / begin 2013) allemaal prima te combineren met mijn privéleven, waarin ik een carrière in de energiesector heb en een gezinsleven mag genieten.

n3ad6Tn.png

Als er zich geen grote veranderingen voordoen privé, dan denk ik bij "10 jaar gtagames.nl" ook "op naar de volgende 10!" Er zijn nog een hoop projecten / successen te behalen, met de forumcrew, met de clan Death Incorporated die ik sinds 2008 draaiende houdt, maar bovenal met alle gezellige forumleden, de plakkers (die niet weg te branden zijn!), de draaideuren (komen, gaan, komen terug, gaan weer, komen weer terug) en de nieuwe gezichten die we sinds de komst van GTA V met grote getale dagelijks nieuw ontvangen. Ik zou er maar wat graag deel van blijven uitmaken, en dat is dan ook waar ik me 100% voor zal inzetten. :tu:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...