Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 351 - ... V.S. ...


OWN

521 bezichtigingen

nTtWkCH.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Bij ... V.S. ... is er een discussie over 2 onderwerpen wat nou beter, handiger, sneller et cetera is. Deze twee onderwerpen hebben uiteraard met elkaar te maken, de bedoeling van ... V.S ... is, is om te discussiëren wat dus beter is. Je hoort elkaars mening te respecteren en gelden natuurlijk de forumregels. Deze keer: Los Santos V.S. Liberty City

GTA V is nu al een tijdje uit, en de meesten onder jullie zullen zich al wel verdiept hebben in het criminele leven in Los Santos, of op het strand van deze prachtige stad hebben liggen zonnen. Maar met al die drukte zouden we bijna GTA IV vergeten, dat zich afspeelt in Liberty City. Nu ja, welke stad vind jij het leukst, en bij welke voel je je het best?

vs_zps25cfd80d.png

8 reacties


Recommended Comments

Ik ben een stadsmens, maar ik ga uiteraard voor Los Santos. Een grote stad, er zijn weer vliegvelden. De stad is levendig; politie staat langs de wegen; truckers-gevoel op de snelweg; mooie omgeving en groot!

Link to comment

Los Santos, zonder enige twijfel. Die stad verwelkomt je toch wat meer, terwijl het lijkt alsof Liberty City je eruit wilt proberen te krijgen. Zo'n drukke en hectische stad. Los Santos daarentegen geeft een relaxt gevoel in mijn ogen. En dan niet alleen de stad natuurlijk, maar vooral de omliggende gebieden. De typische kleine 'counties' onder andere. :)

Link to comment

Ik vind het een lastige; Liberty City ken ik als m'n broekzak, ik voel me er enorm thuis. Dat heb ik nog niet met de stad Los Santos. Komt misschien omdat ik nog niet zo heel ver ben in de verhaallijn, wellicht dat het gevoel dan anders wordt. Ik vond de gedetailleerdheid in IV al heel goed, maar doordat men er in V nog wat bovenop heeft gedaan, ademt LS wel meer sfeer.

Doordat in IV de map in delen vrij kwam, leerde ik de stad goed kennen. Nu heb je in een klap de hele stad tot je beschikking, waardoor het wat overweldigend is. En om me er thuis te voelen is dat misschien wel een nadeel.

Link to comment

Ooh, dit vind ik zeer moeilijk. Ik ben verliefd op Liberty City!Ik heb er alles al ontdekt en uitgehaald wat ik kon, dat terwijl ik nog maar net Los Santos echt begin te kennen. Ik kies voor Liberty City! Maar misschien dat Los Santos en Blaine County me ooit kunnen overhalen, wie weet! :o

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...