Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 351 - Het Krantje


OWN

536 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

Bloemetjes en haatmail kunt u sturen naar de schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Hola, señor(ita)tjes van me! Wat fantastisch dat jullie alweer deze onzin serieus nemen. Dat mag ook wel eens gezegd worden, niet? Deze week schrijf ik mijn rubriekje vanaf het strand in Albuitkeringfa, en ik word bediend door illegaaltjes en teer de hele tijd op whiskey's. Life's good, yo. Maargoed, laten we snel de harde feiten eens opsommen, want het was me het weekje weer wel..

- Reactions Plox! Phoenyxar stortte zijn hart uit in een heerlijke blog over dat mensjes lekker weinig reacties plaatsen op allerlei blogs zoals de OWN en de MAF. Desondanks dat NandroDavids weer het een en ander recht kwam zetten heeft de beste man toch zijn doel bereikt: het desbetreffende artikel had 13 reacties. Slim gespeeld, vinden bronnen.

- Ingewijden vertellen dat er alvast vele en grote bunkers worden gebouwd in GTAForumland want zoals velen van jullie hebben vernomen heeft naast Nederland ook België zich gekwalificeerd voor het WK 2014 in Brazilië. Bronnen vertellen daarom dat sommige Nederlandse leden bunkers bouwen om de shitstorms over het spel van Nederland (en ander Belgisch gezanik omtrent het WK) te doorstaan en zonder enige mentale schade van het WK te genieten. Je moet er wat voor over hebben. Brace yourselves!

- Heerlijk om soms ook het échte leven op het forum te zien. Zoals Ezra24rct3 (hopelijk schrijf ik het goed) die in de statusupdate zette dat hij even met zijn moeder moest gaan bekvechten omdat hij anders een meeting op GTA: Online moest verzetten. Nergens voor nodig, Ezra! Volgens bronnen moet je met je moeder vaste tijden afspreken waarop je quality time kunt hebben. Dan is dat bekvechten blijkbaar he-le-maal niet meer nodig!

- Wat bronnen niet voor mogelijk hadden gehouden gebeurt toch: mensen gaan in GTA: Online ruzie maken over de radio! Immers, GTA-LCS-Maverick heeft dat ervaren, want hij heeft er een topic over geopend. Bronnen kunnen zich dat goed voorstellen. De ene wil luisteren naar de geile stem van de host van Non Stop Pop FM, de ander beukt liever constant met zij hoofd op het stuur met Channel X op. Ieder z'n ding, toch?

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...