Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581961

Editie 351 - Game On


OWN

411 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Venzio!

Mijn derde Game On alweer! Welkom en enjoy!

Deze week hebben we een arcade game, mocht je een Xbox hebben is het zeker de moeite waard!

Bomberman: Battlefest

Je kent het spelletje ‘Bomberman’ vast wel, ooit misschien wel eens gespeeld op een arcade spel site zoals ‘spele’? Dan is dit spel zeker herkenbaar, een soort ‘Bomberman 2.0’ met verschillende upgrades, maps, blokken en met meer spelers natuurlijk. Het spel kost slechts 10 euro op de Xbox Live Marketplace, een koopje!

Dit spel is het leukst als je met meerdere personen bent, het kan via multiplayer maar het is misschien nog wel leuker als je met meerdere personen in een kamer zit en dit spel speelt. Je hebt in dit spel niet echt een ‘doel’ het gaat om het winnen maar je hebt niet echt ‘missies’.

screenlg3.jpg

Enorm veel mensen tegen elkaar, chaos!!

Met vrienden

Je hebt natuurlijk wel vrienden nodig als je alles uit dit spel wilt halen, dat is geen probleem toch… toch?

Dit spel speel je dan ook (waarschijnlijk) niet dagelijks maar misschien om de zoveel tijd een aantal uurtjes als je even geen zin in GTA: Online hebt –kan ik me niet goed voorstellen trouwens!- of je misschien wat drankjes te veel op hebt en je vrienden gaat vervellen met je gebrabbel.

Er is misschien niet heel veel over dit spel te zeggen omdat het niet enorm veel verschilt van het klassieke Bomberman.

bomberman-live-battlefest-20101213031140825.jpg

Pas je eigen poppetje naar wens aan

Makkelijk?

Je kunt kiezen uit een bepaald aantal tegenstanders (kunnen ook echte spelers zijn), welke upgrades je wilt gebruiken en of die ‘explosiebestendig’ zijn. Op het moment dat je dit allemaal hebt gedaan spawn je op een random-locatie in de map en de bedoeling is dat je de blokken laat ‘exploderen’ door er bom voor of naast te leggen. Het blokje dropt dan vaak een random upgrade, deze kan je dan oppakken om voordeel op te doen tegen de andere spelers. Je hebt een aantal minuten (instelbaar) en na die tijd verkleint de map, wat het lastiger maakt om te overleven. De bedoeling is uiteindelijk de andere spelers op te blazen en dan als enigste te overleven.

Het ligt aan de moeilijkheidsgraad waarop je de AI instelt, stel je deze op makkelijk dan win je elk potje met twee vingers in je neus, ze blijven je dan volgen en leggen zelf haast geen bommen neer. Stel je de AI op Hard in dan win je haast geen potje meer.

Volgende week een wat bekender spel met een review die iets uitgebreider is! (Raad het maar! Degene die het goed raad krijgt een eervolle vermelding!)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...