Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581961

Editie 352 - Lid van de Week


OWN

374 bezichtigingen

fW2upXx.gif

Deze rubriek is ook deze week weer uitgescheten door @_Night-Men_

Ook op deze speciale dag verschijnt er een Lid van de Week. Deze week kiezen we weer een pareltje van een lid, dat wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Het Lid van de Week zal deze week geen verrassing zijn; deze week is Webmaster @Joriz het haasje.

8TKZm3o.gif

Joriz, wie kent hem niet? Joriz Joriz Joriz en natuurlijk @Johan niet (voor de Belgen: klikkie). Het allereerste lid van het forum, en dus ook de leider. Al 10 jaar lang. Maar wie is Joriz eigenlijk? Dat weet niemand, helemaal niemand. Maar we doen onze best om tóch iets over hem te vertellen.

Joriz bewoont een aantal vierkante meters in Nederland. Zelfs zijn leeftijd is onbekend, maar wij schatten hem in op ongeveer 27 jaar oud. 27-10=17 jaar oud toen hij begon met GTAGames.nl, moet kunnen toch? Maar goed, hij kan natuurlijk net zo goed 40 jaar oud zijn. We zullen het nooit weten...

We weten gelukkig wel wat zijn favoriete GTA is! En dat is GTA V. Weten we toch nog iets. De reden daar achter weten we dan weer niet. Wel kunt u natuurlijk Joriz' Online ervaringen lezen. Kort samengevat: geweldig en veel uitgebreider dan tevoren, met veel elementen uit vorige R* Games.

Door zijn WikiGTA profiel zijn we erachter gekomen dat hij heel wat GTA's in zijn kast heeft staan, alleen Liberty City Stories en Advance staan niet in het rijtje. Schande dat hij ze niet allemaal heeft, of zou de pagina niet up-to-date zijn en staan alle delen netjes afgestoft in de kast? Ook dat zullen we helaas nooit weten. Joriz, je weet hoe je moet reageren op deze rubriek. Postbus 666, Spanje.

gallery_1_5_19033.jpg

De reden hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, maar toch doen we dat. Het moet toch een beetje opgevuld worden; het is al niet te doen om een rubriek te schrijven met amper informatie. Joriz is Lid van de Week, omdat u door hem dit leest. Hij heeft dit alles mogelijk gemaakt. En daarvoor verdient hij wel een applaus. Joriz, gefeliciteerd met je titel en met het 10-jarig bestaan van dit prachtige forum, en het 8-jarig bestaan van WikiGTA!

5CspyXl.gif

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...