Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581963

Editie 352 - 10 Jaar GTAGames


OWN

390 bezichtigingen

tKsw5BW.gif

In de aanloop naar het 10-jarig bestaan van GTAGames laten wij prominente leden uit het verleden én heden aan het woord over hoe ze hun tijd op het forum ervaren hebben of nog steeds ervaren. Deze week met onze eigen redacteurs.

av-70264.png?_r=0

Het is niet heel erg lastig om iets te schrijven over mijn GTAForum 'tijd'. Het is al wel een tijdje geleden dat ik me hier heb geregistreerd maar het bevalt me nog steeds erg goed. De nieuwe lading leden is ook leuk en ik hoop dat er ook wat toekomstige 'toppers' bijzitten.. Ik heb mijn periodes van activiteit gehad en ik herinner me mijn eerste berichten nog steeds goed (helaas bloos.gif) niet iets waar ik geheel trots op ben, maar als ik het met nu vergelijk zie ik toch wel een aardige verandering. Ik kan me één ding nog enorm goed herinneren en dat was het Feliz Navidad filmpje van GTAForum, geweldig filmpje!

Ik wil graag een aantal leden bedanken;

Joriz; zonder jou had niemand hier iets kunnen schrijven

Typhoon; kreeg een warm ontvangst van hem en heb samen best wat lol beleeft met hem in MTA/SA:MP.

De crew; dus Joriz voor een tweede keer maar ook de rest; alle admins en (globale) moderators.

Alle leden; we zorgen allemaal voor de gezelligheid hier op het forum dus tegen iedereen; ga zo door!

photo-112354.png?_r=1364875062

Guard, zou jij ook een kort stukje willen schrijven voor 10 jaar GTAGames?

Een simpel vraagje, maar ik moest toch lang nadenken over wat ik zou kunnen schrijven. Want hoewel ik nog geen 4,5 jaar lid ben, kan ik zoveel schrijven over deze club. Maar wat is GTAGames dan voor mij? Een plek waar ik (bijna) dagelijks terugkeer, vanwege de sfeer, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent GTA, om gezellig online samen te zijn met mensen die dezelfde interesses hebben, gewoon vanwege zoveel dingen. GTAGames heeft mij een plek gegeven waar ik online mijn ei kwijt kan, dankzij GTAGames heb ik mij verdiept in de wonderlijke wereld van het Photoshoppen, en het enthousiasme van de andere leden heeft er voor gezorgd dat ik na GTA IV ook de andere delen van de GTA-serie ben gaan spelen en er helemaal verslingerd aan ben geraakt. Ik heb gezellige en bijzondere mensen leren kennen, en enkelen zelfs in het echt ontmoet; nooit gedacht dat virtuele vriendschappen zo leuk konden zijn.

En daar houd ik het maar even bij, ik weet namelijk niet precies hoe lang mijn stukje mag worden.

GTAGames, en alle leden, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, en op naar de volgende.

photo-thumb-136029.png?_r=1373705690

Toen Bas me vroeg om iets te schrijven voor deze rubriek, dacht ik: 'Waar zou ik nu in godsnaam over gaan schrijven..? Ik ben tenslotte amper een half jaar lid op het forum, en ben ook de nieuwste redacteur bij de OWN...' Niets bleek minder waar te zijn. Uiteindelijk zit ik al bijna een half jaartje bij de OWN en ben ik helemaal niet de nieuwste redacteur, na mij volgden er nog wel wat anderen: Venzio, Crazy-Ghost, en zo voorts.

Over mijn begin bij de OWN weten jullie misschien nog wel wat, maar misschien ook niet. Een goede week voor dat Cabyon met de deur in huis viel, sprak hij me altijd aan met 'Verloren Godenzoon'. Eerst denk je dan zo van: Hé, wat is dit..? Oké dan... Een week later stond m'n Skype weer te knipperen: Cabyon. Ik zal direct to the point komen. Ben je geinteresseerd om voor OWN te schrijven?

En tja, op zo'n moment hoef je geen twee keer na te denken..

av-74006.png?_r=1187085650

Er valt heel veel te vertellen, maar wat vertel je wel en wat niet? Ik heb goede herinneringen aan het forum. Hier gekomen als 9-jarig jongetje, was toen al zo'n 2 jaar GTA-fan. Mijn oude naam luidt dan ook gta fan1, maar daar heb ik tot mijn spijt al na een jaar afstand van gedaan. Was in het begin best overdonderd door alles op het forum; ik als 9-jarig ventje tussen al die mensen van 15-20 jaar oud, en zelfs nog daar boven. Heb toen ook uren lopen zoeken naar het IP-adres van de server van Covesight, en werd al gauw lid van De Wilde Ganzen. Afgelopen zomer de titel Superlid gekregen, helemaal mooi natuurlijk.

Herinnert iemand zich Nadine.Gtaaa nog? Een naam die mij vreemd genoeg altijd is bijgebleven.

photo-thumb-113271.jpg?_r=1371146383

Iets schrijven voor een eenmalige rubriek? Ja, dat zou wel lukken, maar over wat schrijf je dan? Hoe begin je daaraan? Ik wist dat niet en het merendeel van mijn medeschrijvers dus ook niet.

Waarom is dat toch? Hebben we dan echt niks om over te schrijven? Zijn al die maanden (en jaren voor velen) dan gewoon voorbij gegaan zonder dat er iets interessants is gebeurd? Hebben we gewoon staan rondturen en staan verwonderen over de tijd die langs on heengleed...?

Kans is groot dat het het tegenovergestelde is. Na al die tijd is er veel waar je over wilt schrijven. Zo veel dat je dat niet in enkele regeltjes kunt vatten. We willen niet iets, maar alles vermelden! Dat gaat gewoon niet. Zo jammer als dat is. Of voor het gemak van de lezer: Gelukkig kan dat niet.

Of toch?

14.jpg

photo-thumb-136920.jpg?_r=1375559662

Ik wil iedereen van het forum feliciteren met dit jubileum. Fantastisch toch dat deze gezellige site al zo lang mee gaat. Joriz en alle leden die de laatste jaren actief hebben mee gewerkt kunnen hier dus ook trots op zijn. Ik ben hier zelf nog niet zo lang maar ik probeer sinds kort hier ook mijn steentje bij te dragen. Op naar het volgende jubileum!

photo-13783.png?_r=1364854439

Tien jaar geleden opende Joriz een klein forum ergens op het iets mindere grote internet.

Negen jaar geleden registreerde het 1000e lid zich.

Acht jaar geleden opende WikiGTA haar deuren.

Zeven jaar geleden kwamen GTAGames en GTAForum onder één dak te zitten.

Zes jaar geleden hadden we niet alleen een oranje, maar ook een groene skin.

Vijf jaar geleden werd het netwerkbrede logo geïntroduceerd.

Vier jaar geleden stapte het forum over naar IPB3.

Drie jaar geleden begon social media haar invloed te krijgen via GTAGames-Twitter en GTAF.nl.

Twee jaar geleden telde het forum 100.000 leden.

Eén jaar geleden liep de nostalgie hoog op met de herintroductie van CaliRed.

Vandaag bestaat het forum tien jaar! Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd! static.gif

N_zpsc1a1cc1d.jpg

Het eerste forum waar ik (als 11-jarige) mij ooit heb geregistreerd en waar ik hopelijk ook nog een tijdje mag blijven. Naast de warns heb ik hier ook nog leuke contacten opgebouwd met een aantal mensen welke het plezier hier verhoogt. Maar wat maakt GTAGames.nl etc. dan zo uniek? De zeurmarathons van MegaPilot? De altijd sarcastische NilsHolgersson? De flamboyante Jet? Nee, het is de sfeer. Zo'n ambiance vind je nergens anders op het internet. Ik feliciteer GTAGames van harte met haar 10-jarig bestaan en wat mij betreft plakken we er zo nog 10 jaartjes bij.

photo-thumb-123064.jpg?_r=1382289705

We zijn niet een week of een maand van te voren met deze editie bezig geweest, sterker nog een aantal maanden. Bij deze wil ik dan ook alle redacteurs bedanken die zich in hebben gezet.

Na zo'n 3,5 jaar op het forum, waarvan 2,5 actief heb ik toch al 1/4e deel van dit alles mee gemaakt. We zijn niet een week of een maand van te voren met deze editie bezig geweest, sterker nog een aantal maanden. Bij deze wil ik dan ook alle redacteurs bedanken die zich in hebben gezet. In de tussentijd is er veel veranderd van spammer tot wat ik nu ben geworden. Op dat eerste ben ik natuurlijk niet trots. Waar we wel trots op mogen zijn is GTAGames en om niet te vergeten op Joriz en al die mensen die zich voor GTAGames hebben ingezet. Gefeliciteerd GTAGames en Joriz! smile3.gif

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...