Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581473

Editie 352 - Game On!


OWN

754 bezichtigingen

HJV7MA6.gif

Deze rubriek is geschreven door @Venzio!

Een hele speciale editie is dit, niet alleen voor mij maar voor heel het forum! "Het is feest!". Allereerst wil ik natuurlijk Joriz feliciteren met dit prachtig jubileum, het is zeker niet niks om al 10 jaar de webmaster van het meest succesvolle Nederlandstalig GTA Fansite te zijn! Alle lof ook naar alle leden die zorgen dat de activiteit en gezelligheid hier op peil blijft.

Een jubileum editie kan natuurlijk niet zonder een artikel over Grand Theft Auto, met deze week een 'compilatie' over de beste GTA games! Het zijn kleine stukjes met wat algemene teksten over het spel.

Where it all began

Zoals de meesten waarschijnlijk weten is Rockstar (toenmalige DMA Design) begonnen met; ''Grand Theft Auto'' een in mijn mening geweldige game, zeker voor die tijd. Het doel van de Grand Theft Auto van toen is nog redelijk hetzelfde gebleven, met uiteraard enorm veel nieuwe opties. In Grand Theft Auto was het de bedoeling om zoveel mogelijk 'punten' te scoren, door middel van verschillende missies zoals; bank overvallen, hitman missies en meer.

GTA_-_Box_Front.jpgGTA3boxcover.jpg

Een revolutie

Grand Theft Auto: III, een revolutie op game gebied, de allereerste 3D Grand Theft Auto game! Het is een geweldig spel dat zich afspeelt in Liberty City (komt later ook voor in GTA: IV).

In Grand Theft Auto: III speel je met Claude Speed, het is dit maal niet de bedoeling om zoveel mogelijk 'punten' te verdienen maar om de verschillende missies te volgen in een –door Rockstar gecreëerde- verhaallijn. Voor velen is dit de 'beste' Grand Theft Auto omdat het zeer revolutionair was voor die tijd, is Grand Theft Auto: III ook jou meest favoriete Grand Theft Auto?

Vice-city-cover.jpgTommy_Vercetti.JPG

Grand Theft Auto: Vice City

Ook een zeer populaire game in de Grand Theft Auto reeks, vooral geliefd door de sfeer van het spel, de mooie stranden en de 80's muziek maken het spel compleet. Grand Theft Auto: Vice City heeft net als GTA III een verhaallijn die je moet volgen, als je verder wilt vorderen in het spel. Je speelt in Vice City als Tommy Vercetti die zojuist aankomt in Vice City.

Volgens de stemmers op het

GTAVisie Songfestival hét beste nummer uit de gehele Grand Theft Auto reeks

Grand Theft Auto: San Andreas

Een zeer populair spel wat een enorme grote spelwereld heeft, het spel speelt zich af in San Andreas; Los Santos, San Fierro en Las Venturas. In San Andreas speel je als Carl 'CJ' Johnson, CJ keert na een tijd weggeweest te zijn terug in San Andreas nadat zijn moeder is overleden tijdens een drive-by van de 'Ballas' gang. Kort na CJ's terugkeer in Los Santos beginnen de problemen zich op te stapelen, de gang valt uit elkaar en hij heeft het respect verloren van zijn oude gang members, dit zal CJ terug moeten verdienen door verschillende missies te doen waardoor je telkens wat meer respect krijgt en nieuwe missies vrijspeelt.

GTASABOX.jpgGrand_Theft_Auto_IV_cover.jpg

Grand Theft Auto: IV

Rockstar's nieuwe Grand Theft Auto met de Rage engine, Grand Theft Auto IV speelt zich af in Liberty City –een stad waar al vaker van gebruik is gemaakt, alleen is het geheel opnieuw ontworpen in GTA IV- en je speelt met 'Niko Bellic' een Rus die opzoek gaat naar 'The American Dream' alleen moet hij hiervoor toch wat obstakels overwinnen en of is het wel echt 'The American Dream' of bestaat die niet meer?

grand-theft-auto-5-features-three-protagonists.jpg

Grand Theft Auto: V

Dé game van 2013 kunnen we het al wel noemen, met 7 wereldrecords op zijn naam en lovende cijfers is Grand Theft Auto: V de meeste succesvolle game in de geschiedenis van de gamehistorie.

In Grand Theft Auto: V heb je de beschikking tot drie speelbare protagonisten, genaamd; Trevor, Franklin en Michael. Het verhaal speelt zich af in Los Santos met een flink aantal uren aan missies en activiteiten ben je waarschijnlijk wel even zoet aan dit spel, en als je daar klaar mee bent is er natuurlijk altijd nog GTA: Online!

Een Game On deze week op een wat andere manier dus! Wil je nog wat uitgebreidere informatie dan kun je het best dit filmpje kijken:

Bron:

GamerSpawn

Laat nog even weten wat jou favoriete Grand Theft Auto is!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...